Νέος τάπητας στο γήπεδο «Παναγιώτης Μπαχράμης» στην Καλαμάτα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατά την 48/2018 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, ελήφθησαν αποφάσεις επί διαφόρων θεμάτων, μία εκ των κυριοτέρων είναι και η απόφαση που αφορά τον νέο τάπητα στο γήπεδο «Παναγιώτης Μπαχράμης».

Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης διενέργειας ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Αλλαγή πλαστικού τάπητα στο γήπεδο ¨Παναγιώτης Μπαχράμης¨ στο ανατολικό κέντρο του Δήμου Καλαμάτας».

Εγκρίθηκαν όσον αφορά σε παρέμβαση για την αλλαγή του παλαιού και φθαρμένου πλαστικού τάπητα, με καινούργιο, στο γήπεδο ποδοσφαίρου Παναγιώτης Μπαχράμης, που βρίσκεται στο Ανατολικό Κέντρο της Καλαμάτας.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 201.981,12 ευρώ με το ΦΠΑ.

Ο υφιστάμενος πλαστικός τάπητας θα απομακρυνθεί, θα βελτιωθεί η επιφάνεια του γηπέδου κατά την ιδιότητα αυτής ως επίπεδης και θα γίνει η προμήθεια, μεταφορά, γραμμογράφηση και παράδοση έτοιμου για χρήση πλαστικού τάπητα τελευταίας γενιάς, επιφάνειας 6.400 τετραγωνικών μέτρων, στο γήπεδο Παναγιώτης Μπαχράμης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο