Γαστρονομικές Κοινότητες – Γαστρονομικοί προορισμοί | Καλαμάτα 21 Νοεμβρίου 2018

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του 8ου Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας και συνδιοργανώνεται από το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, το δίαυλο καινοτομίας «Ο Σπόρος», την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΦΑΟΣ και την κίνηση πολιτών Καλαμάτα 2030.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του 8ου Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας και συνδιοργανώνεται από το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, το δίαυλο καινοτομίας «Ο Σπόρος», την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΦΑΟΣ και την κίνηση πολιτών Καλαμάτα 2030.

Με παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Πίττα, ξενοδόχου, συγγραφέα και δημιουργού του Greek Gastronomy Guide, με τίτλο «Γαστρονομικές Κοινότητες – Γαστρονομικοί προορισμοί» συνεχίζεται η σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων με τίτλο «Μιλάμε για…» που ξεκίνησε σαν συνεργασία μεταξύ της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ΦΑΟΣ και της κίνησης πολιτών Καλαμάτα 2030.

gastronomia pitas

Ο ίδιος ο συγγραφέας, Γ. Πίττας, θα παραβρίσκεται για να παρουσιάσει το βιβλίο του και να μας μυήσει στον κόσμο των γαστρονομικών κοινοτήτων και προορισμών ενώ, ο τροφογράφος Παναγιώτης Παπανικολόπουλος – Γαστροναύτης καθώς και ο επιχειρηματίας κ. Κώστας Παπαδημητρίου θα μιλήσουν για το βιβλίο αλλά και για την περιοχή μας ως γαστρονομικό προορισμό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 στις 19:00 μ.μ. στον πολυχώρο πολιτισμού House by PHAOS και η είσοδος είναι ελεύθερη.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος