Σοβαρός τραυματισμός τεχνίτη κεραμοσκεπής στην Ασίνη – Νοσηλεύεται σοβαρά στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Σοβαρός τραυματισμός ενός 48χρονου σημειώθηκε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στην περιοχή της Ασίνης όταν έπεσε από μεγάλο ύψος οικοδομής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοβαρός τραυματισμός ενός 48χρονου σημειώθηκε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στην περιοχή της Ασίνης όταν έπεσε από μεγάλο ύψος οικοδομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για επαγγελματία τεχνίτη κεραμοσκεπής ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κατά την διάρκεια εργασιών γλίστρησε από τη σκάλα στην οποία εργαζόταν και έπεσε από μεγάλο ύψος (πληροφορίες κάνουν λόγο για 10 και πλέον μέτρα) χτυπώντας πρώτα σε απέναντι κτίριο και καταλήγοντας τραυματισμένος σοβαρά στο έδαφος.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον σοβαρά τραυματία τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ναυπλίου για τις πρώτες βοήθειες, ενώ μεταφέρθηκε επειγόντως και νοσηλεύεται στην εντατική του Παναρκαδικού νοσοκομείου.

argolikeseidhseis.gr

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»