Συμμετοχή του Δήμου Γορτυνίας στο «10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας»

10o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από 7 έως 9/12/2018

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

10o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από 7 έως 9/12/2018

Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) ανακοινώνουν ότι θα λάβουν μέρος στο «10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας», που θα πραγματοποιηθεί στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου 2018 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με δικό τους περίπτερο για την προβολή και προώθηση του εξαιρετικού μελιού της Γορτυνίας στους φορείς της μελισσοκομίας καθώς και στο μεγάλο κοινό της πρωτεύουσας.

Καλούνται οι παραγωγοί-μελισσοκόμοι της Γορτυνίας, που ενδιαφέρονται να προωθήσουν την παραγωγή τους, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) στα Τρόπαια, προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο περίπτερο του Δήμου Γορτυνίας μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018.

Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής: 2797022700, fax: 2797024401

Η ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας και παράλληλα της κοινωνικής αλληλεγγύης αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο Γορτυνίας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με σειρά προτεραιότητας, ενώ οι παραγωγοί που θα λάβουν μέρος στην έκθεση καλούνται να ενισχύσουν το κοινωνικό έργο της ΔΗΚΕΓ με την εθελοντική δωρεά προϊόντων στα προγράμματα στήριξης απόρων.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Γορτυνίας / ΔΗΚΕΓ

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.