Πιο ουσιαστική από τον Μαντινειακό η ομάδα του Λεωνιδίου πήρε τους τρεις βαθμούς μέσα στην Τρίπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέχεια στην αγωνιστική δράση, το διήμερο 13-14 Οκτωβρίου για την 2η αγωνιστική της Α’ τοπικής κατηγορίας και η ομάδα του Μαντινειακού υποδεχόταν στο γήπεδό της το απόγευμα της Κυριακής την πολλά υποσχόμενη ομάδα του Λεωνιδίου.

 Μια αναμέτρηση που παρουσίαζε μεγάλο ενδιαφέρον και έβρισκε τις δύο ομάδες με ισχυρά κίνητρα ως προς την διεκδίκηση των τριών βαθμών της νίκης.

Αγωνιστικά η ομάδα του Λεωνιδίου αντιμετώπισε την σθεναρή αντίσταση των «γηπεδούχων», αλλά παρ’ όλα αυτά αποδείχθηκε πιο ουσιαστική από τον Μαντινειακό στο τελείωμα των όποιων φάσεων, με αποτέλεσμα να προηγηθεί με δύο γκολ και να φτάσει κάπως έτσι στην επικράτηση με σκορ 1-2 που την διατηρούν μετά από δύο αγωνιστικές στην κορυφή χωρίς βαθμολογική απώλεια.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης πάντως οι «γηπεδούχοι» εξέφρασαν πολύ έντονα τα παράπονα τους για τα διαιτητικά σφυρίγματα επικρατώντας, μετά το τέλος της αναμέτρησης, για λίγο ένταση χωρίς συνέχεια και απρόοπτα. Παράπονα εξέφρασαν και οι «φιλοξενούμενοι» κυρίως με τον αρχηγό της ομάδας Γρηγόρη Λάτση.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλαμάτα: Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα – Συνελήφθη 58χρονος

Χειροπέδες σε έναν 58χρονο πέρασαν οι αστυνομικοί στην Καλαμάτα...

Συλλήψεις στην Αργολίδα για κλοπές, παραμέληση ανηλίκου και φωτοβολίδες

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Συνελήφθησαν τρία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο