Εύη Τατούλη: Καθαρή οικονομικά ΝΔ με όραμα απέναντι στον ταξικό ρεβανσισμό Τσίπρα – Καμμένου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρέπει να μιλήσουν καθαρά οι υποψήφιοι για την ηγεσία της ΝΔ για τα οικονομικά του κόμματος και να διώξουν την σκιά που σέρνεται και λερώνει την παράταξη, ανέφερε η υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, Εύη Τατούλη, με αφορμή την επίσκεψη του υποψηφίου για την προεδρία της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τρίπολη.

«Αν δεν νοικοκυρέψουμε το μαγαζί μας, τότε ποια ακριβώς είναι τα εχέγγυα που έχουμε προκειμένου να νοικοκυρέψουμε οικονομικά τη χώρα;» συνέχισε η κα Τατούλη που εξέφρασε τον προβληματισμό της για την παράταξη την οποία ανήκει.

«Αυτό που προέχει είναι η αναδιάταξη του κόμματος, η ανάκτηση της αξιοπιστίας των πολιτών, αλλά και η εκπόνηση ενός σχεδίου για έξοδο από την οικονομική κρίση» ανέφερε στην συνέχεια υπογραμμίζοντας ότι «η εκλογική διαδικασία για την εκλογή προέδρου στη ΝΔ έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, ιδιαίτερα επειδή η απαισιοδοξία για το σήμερα και το αύριο είναι έκδηλη στους πολίτες».

«Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου προσπαθεί να εξοντώσει την μέση αστική ελληνική οικογένεια και εκείνο το οποίο πρέπει γρήγορα να βρεθεί είναι μία παράταξη που θα ενσαρκώσει σε επίπεδο ιδέας αυτό που σήμερα της λείπει», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο