Νέα τμήματα και διαμόρφωση του φετινού προγράμματος λειτουργίας από τον ΚΟΑΤ

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο κάθε απόγευμα στις 05:30 – 07:30 μμ οι προπονητές του συλλόγου οργανώνουν τα νέα τμήματα και τις ώρες για το φετινό πρόγραμμα λειτουργίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο κάθε απόγευμα στις 05:30 – 07:30 μμ οι προπονητές του συλλόγου οργανώνουν τα νέα τμήματα και τις ώρες για το φετινό πρόγραμμα λειτουργίας.

Τα τμήματά μας υποστηρίζονται σε όλα τα επίπεδα εκμάθησης και άθλησης, πάντα από τους προπονητές μας με υπεύθυνη την Αρχιπροπονήτρια Κα Κωστούλα Οικονόμου. Στους γυμναστές μας συνεχίζεται η συνεργασία με την κα Ελένη Μανιάτη, τον κο Τρύφωνα Πετρόπουλο και τον κο Κώστα Τριανταφύλλου. O KOAT ανακοινώνει τη συνεργασία του με την κα Ελένη Κέζα και με το βοηθό γυμναστή κο Δημήτρη Πλιάκα. Συνεργάτης του ΚΟΑΤ παραμένει η κα Μουργελά Χριστίνα, ενώ και νέες συζητήσεις για συνεργασίες είναι σε εξέλιξη. Αποχωρεί από τη φετινή συνεργασία η κα Πίτσα Ντρέβου.

O KOAT, ως Σωματείο αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση του αθλητικού νόμου και όντας μέλος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, στο πλαίσιο της υποστήριξης της επιθυμίας πολλών γονιών για ατομικά μαθήματα στους μικρούς μας φίλους, προβλέπει τμήματα για κολύμβηση από ένα έως τρία άτομα, τηρώντας όλους τους κανόνες, τις διαδικασίες και τη νομοθεσία για την ασφάλεια των παιδιών μας και με στόχο την ικανοποίηση της ανάγκης εκμάθησης κολύμβησης. Τα τμήματα αυτά διακατέχονται από οργανωτικό πνεύμα, τήρηση υγιεινής, στήριξη του αθλητικού συναγωνισμού μέσα από αγώνες αλλά και εσωτερικές επιδιώξεις. Οι σχετικές συνεννοήσεις γίνονται με τους προπονητές μας, όπως προαναφέρονται.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι προπονητές του ΚΟΑΤ, στα 33 χρόνια λειτουργίας είμαστε πάντα αρωγοί για τους γονείς και τα μέλη μας, με οργανωτικό πνεύμα και σεβασμό στο δημόσιο χώρο για την υπηρέτηση του αγαθού του αθλητισμού και έμμεσα του πολιτισμού, στα δρώμενα της Τρίπολης.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος