Δημήτρης Παυλής: “O Δήμος Τρίπολης δεν ξεχνά και τιμά την προσφυγιά”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 19:30 μ.μ, στον αύλειο χώρο της πλατείας, θα πρσγματοποιηθεί η μετονομασία της πλατείας Φιλικών Τρίπολης σε “Πλατεία Προσφύγων- Γεώργιος Καραγιάννης”.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/YCfwJ2gsAYE” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Για την απόφαση αυτή μίλησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής.

Η εκδήλωση  γίνεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την επέτειο μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας που θα πραγματοποιηθούν την 16η Σεπτεμβρίου, στις 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης, με Δοξολογία και στις 11:00 π.μ. στο χώρο του Μνημείου των Προσφύγων με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων.

Ο κ. Παυλής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσφορά του κ. Γιώργου Καραγιάννη στην περιοχή των Φιλικών, τονίζοντας πως ο Δήμος Τρίπολης «τιμά και δεν ξεχνά» τους πρόσφυγες που έχουν προσφέρει πολλά στην περιοχή και έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια την αξία τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:08:02

Πλήθος πιστών και κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της...
00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο