Συνάντηση των αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Ναυπλιέων για το θέμα της ορθής λειτουργίας του Νοσοκομείου Ναυπλίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για το φλέγον ζήτημα της επάνδρωσης και της λειτουργίας του Νοσοκομείου Ναυπλίου είχε χθές Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Ναυπλιέων παρέστησαν, ο κύριος Παντελής Κοκκινοπούλος επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Αύρα”, η κυρία Μαργαρίτα Καραμολέγκου επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Η Άλλη Πρόταση” και ο κύριος Γιώργος Πινάτσης επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Λαϊκή συσπείρωση”.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ναύπλιο, Νέα Ελπίδα” κύριος Χρήστος Γραμματικόπουλος δήλωσε κώλυμα λόγω ανειλημμένων ιδιωτικών υποχρεώσεων και δεν παρέστει.

Κατά την συνάντηση αυτή ο κύριος Κωστούρος ανέπτυξε την πρόταση για τη λειτουργία του Νοσοκομείου, όπως τη διαμόρφωσε η Ναυπλιακή κοινωνία, η οποία ζητά την πλήρη λειτουργία και αναβάθμιση του νοσοκομείου με την επάνδρωση όλων των τμημάτων του και την ενίσχυσή του με υλικοτεχνική υποδομή.

Επί της πρότασης αυτής, αφού τονίστηκε η κοινή βούληση να λειτουργήσει ομαλά το Νοσοκομείο Ναυπλίου, ανεπτύχθη εκτενής διάλογος, διατυπώθηκαν ερωτήματα και απόψεις των παρισταμένων και εν τέλει αποφασίστηκε το θέμα να συζητηθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο με παρόντες όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κύριος Κωστούρος μετά το τέλος της συνάντησης, «Η συνάντησή με τους αρχηγούς των παρατάξεων, έγινε προκειμένου όλοι μαζί φορείς, εργαζόμενοι και απλοί πολίτες να εντείνουμε τις προσπάθειές μας ώστε το νοσοκομείο να συνεχίσει να παρέχει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που θα εγγυώνται την επάρκεια σε επιστημονικό προσωπικό και υποδομές».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με κατάνυξη και ευλάβεια η περιφορά του Επιταφίου στην Πύλο

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πύλο, με την παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτη Καρβέλα, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Τάσου Σαρδέλη, του Προέδρoυ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύλου κ. Γεωργίου Κουφόγιωργα

Την Κυριακή 5 Μαΐου “βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στο λιμάνι της Κορώνης

Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η “Βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στην προκυμαία της Κορώνης, που θα ξεκινήσει στις 20:00. Οι βάρκες των ιδιωτών και των επαγγελματιών ψαράδων θα ξεκινήσουν στις 20:00 να δέχονται επισκέπτες για βαρκάδα εντός του λιμανιού της Κορώνης, με σημείο συνάντησης μπροστά από το πρώην Δημαρχείο. Οι συμμετέχοντες

Ξεκινά τη Δευτέρα του Πάσχα η 10η Γιορτή λουλουδιών

Επικοινωνία με το Δήμο Επικοινωνήστε με το Δήμο στα παρακάτω στοιχεία Ελευθερολακώνων 1, Τ.Κ. 23200 dimarxos@1315.syzefxis.gov.gr 2733360300
00:08:02

Πλήθος πιστών και κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο