To 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο Τρίπολης “υποδέχτηκε” τη νέα σχολική χρονιά (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε σήμερα το πρωί η νέα σχολική χρονιά για τις μαθήτριες και τους μαθητές της χώρας…

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/WP2NqXN_bmM” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Στην Τρίπολη ο Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Ρουμελιώτης και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κατσίρης βρέθηκαν νωρίς το πρωί στο 1ο Γυμνάσιο Τρίπολης όπου και πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά.

Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής μίλησε μεταξύ άλλων για τη συντήρηση του ιστορικού αυτού κτιρίου, το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα, και τόνισε ότι παρεμβάσεις θα γίνουν άμεσα έτσι ώστε του χρόνου το κτίριο να έχει ανακατασκευαστεί ολοκληρωτικά.

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ρουμελιώτης τόνισε ότι το ωραίο ταξίδι της γνώσης συνεχίζεται μετά από τις διακοπές για τους μαθητές, ένα ταξίδι δύσκολο με οδηγό τους καθηγητές και συνοδοιπόρους τους γονείς και θα βρίσκεται στο πλευρό μαθητών, γονέων και δασκάλων.

Η διευθύντρια Λιακοπούλου Ευστρατία ευχήθηκε καλή δημιουργική σχολική χρονιά. Τα μέλη της σχολικής κοινότητας συνεργαζόμαστε προσπαθώντας να υποστηρίξουμε τους μαθητές και να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι με αξίες, με γνώσεις και ικανότητες.

 {gallery}agiasmos_1o{/gallery}

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εθνικής Οδός Πατρών – Κορίνθου: Ουρές χιλιομέτρων μετά από φωτιά σε αυτοκίνητο

Στις φλόγες τυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (6/5) ένα...

ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική 24ωρη απεργία στις 21 Μαΐου στο Δημόσιο

Πανελλαδική απεργία για τις 21 Μαΐου έχει εξαγγείλει η Ανώτατη Διοίκηση...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο