Τα είχε όλα… Παναρκαδικός – ΑΕ Σπάρτη 1-1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενα παιχνίδι βγαλμένο απο τα παλιά πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Τρίπολη εκεί που ο πρωτοπόρος Παναρκαδικός υποδέχθηκε την Σπάρτη.

 

Ενα ντέρμπι για γερά νεύρα με τις δυο ομάδες να παίζουν με πάθος για το αποτέλεσμα.
Η Σπάρτη μπήκε πολυ δυνατά στο παιχνίδι απο την αρχή ενώ ο Παναρκαδικός ισορρόπησε το παιχνίδι στην συνέχεια με φάσεις και για τις δυο ομάδες κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο δίχως τέρματα.
Στην επανάληψη ο Παναρκαδικός μπήκε πιο αποφασισμένος έχοντας καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και έκλεισε την Σπάρτη που αμυνόταν όμως με επιτυχία.
Η πίεση του Παναρκαδικού ευδοκίμησε και άνοιξε το σκορ στο 60 μετά απο κόντρα στα πόδια του Σπηλιωτόπουλου αιφνιδιάζοντας τον Τσέλιο.
Η ισοφάριση για την Σπάρτη ήρθε στο 83ο λεπτό με σκόρερ τον Τόνι Χαλίλι που απο κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.
Για την φάση αυτή διαμαρτύρονται έντονα οι άνθρωποι του Παναρκαδικού καθώς όπως υποστηρίζουν η Σπάρτη δεν τήρησε fair play.
Μια φάση ήταν η αφορμή για ένταση μεταξύ παικτών παραγόντων και φιλάθλων με τις έντονες αντιδράσεις των γηπεδούχων.
Σε ερωτήσεις μας για την φάση αυτή ο προπονητής του Παναρκαδικού Γιώργος Αντωνόπουλος σχολίασε πως θα έπαιρνε θέση αν την έκανε την φάση ο Παναρκαδικός ενώ ο Σωτήρης Αντωνίου στην ίδια ερώτηση σημείωσε πως από τον πάγκο του δεν είχε οπτική γωνία για το θέμα fair play.
Η Σπάρτη για ακόμη μια φορά έμεινε και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες μετά απο δεύτερη κίτρινη και κόκκινη του Οικονομόπουλου.
Το γήπεδο γέμισε απο κόσμο που ξεπέρασε τους 1500 θεατές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:02:14

Η παράτολμη πτήση του πιλότου που μπήκε με 290 χλμ/ώρα στον Ισθμό της Κορίνθου (vid)

Οι αεροπορικές «ακροβατικές» επιδείξεις από μόνες τους είναι θέαμα...

Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου στο Μυστρά | Δημήτρης Πτωχός: «Πλεονέκτημά μας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου φιλοξενήθηκε στο Μυστρά ο 9ος Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου «Athena Internamonal   Olive   Oil   Compemmon» (ΑΤΗΕΝΑ ΙΟΟC, 25-27 Απριλίου). Η προβολή των ελαιολάδων της Πελοποννήσου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό, να μιλά, την τρίτη ημέρα του διαγωνισμού, για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειάς μας και τα
00:01:17

Δρέπανο Αργολίδας: Τελευταίο αντίο στον πατέρα του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου

Η κηδεία του Δημητρίου Καλλιάνου πατέρα του παρουσιαστή μετεωρολογικών...

Σάββατο του Λαζάρου: Τι γιορτάζουμε σήμερα και τα έθιμα σε όλη την Ελλάδα

Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και είναι το Σάββατο του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο