Επιτυχίες αθλητών του “Smash tennis club” Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τους αθλητές του Smash στα καλοκαιρινά τουρνουά της φετινής σεζόν. Στο Open που διοργάνωσε ο Σύλλογος αντισφαίρισης Τρίπολης οι Κακουρίδης, Μίταλας, Δουκουμόπουλος, Μπούρτζος και Βλάχος κατάφεραν να βρίσκονται στους τελικούς 4άρων κατηγοριών με πάρα πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο Θάνος Κακουρίδης κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία 14-34 κερδίζοντας τους Λαμπρόπουλο, Δουκουμόπουλο, Γκουντάνη, ενώ στο μεγάλο τελικό κέρδισε το συναθλητή του Παναγιώτη Μπούρτζο κατακτώντας την 1η θέση.

Στην ίδια κατηγορία ο Παναγιώτης Μπούρτζος και ο Βασίλης Βλάχος έφτασαν στα ημιτελικά κατακτώντας τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Ο Γιώργος Μίταλας ήταν ο 1ος νικητής της κατηγορίας Green που απευθύνεται σε παιδιά κάτω των 10 ετών κερδίζοντας τους Παναγιωτόπουλο, Αγγελόπουλο και Κουταλίδη.

Ο Δημήτρης Δουκουμόπουλος κατέκτησε την 1η θέση τόσο στην κατηγορία 35+ όσο και στην κατηγορία 45+ σημειώνοντας εκπληκτική απόδοση. Στην κατηγορία 35+ κέρδισε τους Σιαχάμη, Λαμπίρη, Βλάχο και w.o. τον Arlotta στον τελικό, ενώ στην κατηγορία 45+ κέρδισε τους Αλλοίμονο, Μανιάτη, Καρούνο και στον τελικό το Λιακόπουλο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο