Το πάλεψε όμως δεν τα κατάφερε ο Αστέρας Τρίπολης

Η χαμένη ευκαιρία από το πρώτο ματς, ολοκληρώθηκε στην ρεβάνς της Τρίπολης! Το 1-1 άφησε τον Αστέρα εκτός Ευρώπης. Οι Αρκάδες αν και έπαιζαν με 10 σχεδόν ένα ημίχρονο, ισοφάρισαν, πίεσαν αλλά το γκολ-λύτρωση δεν ήρθε αφού έπεσαν στο «τείχος Μπογκντάν»!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η χαμένη ευκαιρία από το πρώτο ματς, ολοκληρώθηκε στην ρεβάνς της Τρίπολης! Το 1-1 άφησε τον Αστέρα εκτός Ευρώπης. Οι Αρκάδες αν και έπαιζαν με 10 σχεδόν ένα ημίχρονο, ισοφάρισαν, πίεσαν αλλά το γκολ-λύτρωση δεν ήρθε αφού έπεσαν στο «τείχος Μπογκντάν»!

Κρίμα και άδικο. Ενας Αστέρας που ακόμη και με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο, ήταν πολύ καλύτερος της Χιμπέρνιαν, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει, της παραχώρησε ισοπαλία 1-1 και με συνάρτηση του 3-2 της περασμένης εβδομάδας που έχασε στο Ιστερ Ρόουντ, έμεινε εκτός συνέχειας του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Αρκάδες ξεκίνησαν με τον Αθανασιάδη στο τέρμα, τους Κώτσιρα, Τριανταφυλλόπουλο, Βαλιέντε και Κυριακόπουλο στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Μουνάφο στον άξονα με τον τελευταίο να έχει ρόλο οργανωτή, τους Τσιλιανίδη, Καλτσά στα άκρα και τον Μανιά «φουνταριστό».

Η Χιμπέρνιαν με το «κλασικό» της 3-5-2, ενώ είχε τον Κάμπερι στο αρχικό της σχήμα, καθώς ο Ελβετός φορ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθάνονταν στο γόνατο.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να αποκτούν αμέσως τα ηνία. Πίεσαν ψηλά, με τους Μανιά, Κώτσιρα στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων και όλους σε καλή βραδιά, κρατούσαν μπάλα και όριζαν τον ρυθμό. Την ίδια στιγμή είχαν το «αντίδοτο» για κάθε στημένη μπάλα των «Χιμπς» που είναι το δυνατό τους σημείο και απειλούνταν μόνο με μικροευκαιρίες. Αντίθετα εκείνοι «άγγιξαν» το γκολ στο 41′, όταν ο Τσιλιανίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μπογκντάν. Σα να μην έφτανε αυτό, αμέσως μετά (43) ο Ιγκλέσιας γλίστρησε στο 1/4 του γηπέδου του Αστέρα, ο Κάμπερι έγινε κάτοχος της μπάλας, «έστρωσε» στον ΜακΓκιν και εκείνος με σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά, άνοιξε το σκορ. Η χρονική στιγμή και ο τρόπος που οι «πράσινοι» βρήκαν δίχτυα, ήταν μία.. μαχαιριά.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος