Στο Φεστιβάλ Αγροτουρισμού Επιδαύρου η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Άνοιξε τις πύλες του το 21ο Φεστιβάλ Αγροτουρισμού Επιδαύρου, την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018, στο λιμανάκι της Αρχαίας Επιδαύρου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άνοιξε τις πύλες του το 21ο Φεστιβάλ Αγροτουρισμού Επιδαύρου, την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018, στο λιμανάκι της Αρχαίας Επιδαύρου. 

Τα εγκαίνια που ήταν αφιερωμένα στον εθελοντισμό, πραγματοποιήθηκαν από το Δήμαρχο Επιδαύρου κ. Κωνσταντίνο Γκάτζιο και την Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου κα. Κωνσταντίνα Νικολάκου.

Στο χαιρετισμό της η κα. Νικολάκου αναφέρθηκε στο σημαντικό θεσμό του Φεστιβάλ Αγροτουρισμού, τονίζοντας την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ των φορέων Α΄ και Β΄ βαθμού για την ανάδειξη δράσεων και εκδηλώσεων που προωθούν τα ποιοτικά προϊόντα, την παράδοση, την κουλτούρα και τον προορισμό της κάθε περιοχής.

Άμεση ήταν η απάντηση της κας. Νικολάκου στo αίτημα του Δημάρχου Επιδαύρου για την επέκταση στο δευτερεύον δίκτυο του Αναβάλλου, σημειώνοντας ότι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης έχει αναλάβει πρωτοβουλία, θέτοντας το ζήτημα στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ τόνισε, ότι η Περιφερειακή Αρχή, αν κριθεί αναγκαίο, θα αναλάβει να καλύψει το κόστος των σχετικών μελετών.
Επίσης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος & Συντονιστής Έργων και Αποτελεσματικότητας της Π.Ε. Αργολίδας κ. Ιωάννης Σαρρής στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στα σημαντικά έργα που έχουν γίνει στην Π.Ε. Αργολίδας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ξεχωριστή είναι η παρουσία παραγωγών, οικοτεχνών, βιοτεχνών και εμπόρων παραδοσιακών προϊόντων από την Επίδαυρο και τις υπόλοιπες περιοχές της Πελοποννήσου.
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, θα παρουσιαστούν πλήθος γαστρονομικών επιδείξεων από διακεκριμένους σεφ, πολιτιστικών εκδηλώσεων από συλλόγους της περιοχής και συναυλιών από διάσημους καλλιτέχνες, που θα πραγματοποιηθούν στο λιμανάκι της Αρχαίας Επιδαύρου κατά τη διάρκεια λειτουργίας του 21ου Φεστιβάλ Αγροτουρισμού, το οποίο θα διαρκέσει έως και τις 5 Αυγούστου 2018.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο εορτασμός του Προφήτου Ηλιού στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό στο Ιερό Εξωκλήσιο του εορταζομένου Προφήτου, του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρίπολης, συμπαραστατούμενος από Ιερείς. Το θείο λόγο κήρυξε

Κάλεσμα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση της Ε.Ο. 74

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συλλόγους-μέλη της, τους Αρκάδες όπου κι αν βρίσκονται, καθώς και προς τους φίλους της Αρκαδίας και της Ηλείας, να ενώσουμε τη φωνή μας για την άμεση αποκατάσταση του Εθνικού Οδικού Δικτύ

Κόρινθος: Νέα εμφάνιση καρχαρία στις Κεχριές μέσα σε λίγες ημέρες

Νέα εμφάνιση καρχαρία καταγράφηκε στη θαλάσσια περιοχή των Κεχριών Κορινθίας, λίγες ημέρες μετά το προηγούμενο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το θαλάσσιο ζώο εντοπίστηκε να κινείται κοντά στην ακτή

Ακυρώνεται η ξενάγηση της Εβδομάδας Ομογενών στη Σπάρτη

Ο Δήμος Σπάρτης και ο Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «ο Λεωνίδας» θα ήθελαν να ενημερώσουν ότι η ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους της Σπάρτης, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Ιουλίου