81 νέες θέσεις εργασίας ανοίγουν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Ογδόντα μία νέες θέσεις εργασίες ανοίγουν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ανακοίνωσε σε ανάρτησή του ο διοικητής του Γιώργος Μπέζος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ογδόντα μία νέες θέσεις εργασίες ανοίγουν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ανακοίνωσε σε ανάρτησή του ο διοικητής του Γιώργος Μπέζος.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: ΑΝΟΙΓΟΥΝ 81 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αγαπητοί μου φίλοι, συμπληρώνονται 2 χρόνια από τότε που αποχώρησαν από το Νοσοκομείο μας οι εργολαβικές εταιρίες στη καθαριότητα, εστίαση και φύλαξη. Σήμερα έχουν πειστεί ΌΛΟΙ για την ορθότητα αυτής της επιλογής. Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τα ποσά της εξοικονόμησης, καλύτερη ποιότητα παροχής υπηρεσιών και εργαζόμενοι με αξιοπρεπής μισθούς και στην ώρα τους.
Σήμερα ανοίγουμε έναν νέο κύκλο. Απεστάλησαν στον ΑΣΕΠ για παροχή έγκρισης-γνωμοδότησης οι νέες προσλήψεις που θα λάβουν χώρα το επόμενο διάστημα αναλαμβάνοντας εργασία από 1/11/2018.Ειδικότερα θα προσληφθούν: 32 άτομα στη καθαριότητα, 17 στην εστίαση και 7 στη φύλαξη. Μέσα στον Ιούλιο η προκήρυξη.
Όπως επίσης μέσα στο καλοκαίρι θα προχωρήσουμε και στην πρόσληψη 25 ατόμων (20 νοσηλευτικό και 5 παραϊατρικό προσωπικό). ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ ΧΑΜΕΝΗ!!!

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος