“Ενημερώσεις – καμπανάκι” σε ιδιοκτήτες οχημάτων με εκκρεμότητες στα τέλη κυκλοφορίας του 2021 αποστέλλει η ΑΑΔΕ, στο πλαίσιο της διαδικασίας ελέγχου και βεβαίωσης των σχετικών οφειλών.
Όσοι λάβουν ειδοποίηση μπορούν από την 1η έως τις 30 Οκτωβρίου 2026, μέσω του myCar, να δηλώσουν την πραγματική κατάσταση του οχήματός τους και να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, εφόσον δεν υπήρχε υποχρέωση καταβολής τελών. Η διαδικασία αφορά, μεταξύ άλλων, περιπτώσεις κλοπής, ακινησίας, διαγραφής ή απαλλαγής.
Η προθεσμία αφορά οχήματα που έχουν δηλωθεί στο Ε1, ενώ εξαιρούνται οχήματα ατόμων με αναπηρία και αποβιωσάντων. Οι διορθώσεις από τις υπηρεσίες θα ολοκληρωθούν έως τις 26 Νοεμβρίου και η βεβαίωση των τελών έως τις 3 Δεκεμβρίου.
Μετά τις 30 Οκτωβρίου, τα δικαιολογητικά υποβάλλονται μέσω «Τα Αιτήματά μου» και εξετάζονται από την αρμόδια υπηρεσία, χωρίς να αναστέλλεται η βεβαίωση της οφειλής.



