Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Σχολείου Άστρους

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Σχολείου Άστρους στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου». Το σχολείο αναβαθμίστηκε πλήρως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Σχολείου Άστρους, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος ανακαίνισης σχολικών κτηρίων «Μαριέττα Γιαννάκου». Οι παρεμβάσεις αφορούσαν ουσιαστικούς τομείς της σχολικής υποδομής και είχαν ως στόχο τη βελτίωση της ασφάλειας, της λειτουργικότητας και της προσβασιμότητας του σχολείου.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν:

  • χρωματισμοί της εσωτερικής και εξωτερικής τοιχοποιίας,
  • επισκευή των χώρων υγιεινής, συμπεριλαμβανομένου WC ΑμεΑ,
  • επισκευή και βελτίωση του γηπέδου που χρησιμοποιεί το σχολείο,
  • επισκευές στη στέγη και εργασίες μόνωσης,
  • κατασκευή ράμπας πρόσβασης ΑμεΑ.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών, το Δημοτικό Σχολείο Άστρους παραδίδεται ανανεωμένο, ασφαλέστερο, πιο λειτουργικό και περισσότερο προσβάσιμο, προσφέροντας καλύτερες συνθήκες στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και σε ολόκληρη τη σχολική κοινότητα. Το έργο υλοποιήθηκε από την «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» (ΚΤΥΠ Α.Ε.), στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου», για την ανακαίνιση και αναβάθμιση σχολικών μονάδων.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργος Καμπύλης, δήλωσε σχετικά: «Μετά το Δημοτικό του Παραλίου Άστρους, παραδίδουμε σήμερα πλήρως ανακαινισμένο και το Δημοτικό Σχολείο Άστρους, αφού πρώτα νομιμοποιήσαμε όλες τις κτιριακές του εγκαταστάσεις. Άλλη μια υπόσχεση που υλοποιήσαμε. Η ολοκλήρωση των εργασιών στο Δημοτικό Σχολείο Άστρους αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τη βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης στον Δήμο μας. Το σχολείο παραδίδεται σήμερα ανανεωμένο, ασφαλέστερο, πιο λειτουργικό και προσβάσιμο σε όλους, όπως οφείλει να είναι κάθε σύγχρονος χώρος μάθησης. Κάθε παρέμβαση σε ένα σχολείο είναι μια ουσιαστική επένδυση στα παιδιά μας και στο μέλλον του τόπου μας. Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του έργου και ιδιαίτερα την ΚΤΥΠ Α.Ε. για τη συνεργασία. Συνεχίζουμε με συνέπεια να διεκδικούμε και να αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμη δυνατότητα για τη συντήρηση και την αναβάθμιση των σχολικών μας υποδομών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:08:51

Σημαντικές εργασίες αναβάθμισης ολοκληρώθηκαν στο 6ο Δημοτικό Σχολείο και το 11οΝηπιαγωγείο Τρίπολης

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης στις κτιριακές υποδομές του 6ου Δημοτικού Σχολείου και του 11ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης. Οι παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Β’ Φάσης του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου», το οποίο αποσκοπεί στη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των σχολικών μονάδων. Οι
00:08:00

Πελοπόννησος: 9 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό και τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων

Νέα πρόσκληση χρηματοδότησης, συνολικού προϋπολογισμού 9 εκατ. ευρώ, για...

Πελοπόννησος: 31 συλλήψεις σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση – 187 παραβάσεις ΚΟΚ

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

«Υπάρχουμε γιατί Υπήρξαν»: Εκδήλωση μνήμης για τους Αγωνιστές του 1821 στην Τρίπολη

O Πατριωτικός Όμιλος Απογόνων Αγωνιστών του 1821 και Ιστορικών Γενών της Ελλάδος διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο: «Υπάρχουμε γιατί Υπήρξαν», στο πλαίσιο των εορτασμών για την 205η επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2026