Ο Δήμαρχος Σπάρτης, Μιχάλης Βακαλόπουλος, στα εγκαίνια της 90ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, Μιχάλης Βακαλόπουλος, παραβρέθηκε στην 90ή ΔΕΘ, επιδιώκοντας νέες συνεργασίες για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια του Δήμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα επίσημα εγκαίνια της 90ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, που έγιναν το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2026, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Σπάρτης, Μιχάλης Βακαλόπουλος, συμμετέχοντας σε μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις της χώρας, η οποία αποτελεί διαχρονικά σημείο αναφοράς για την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Στο περιθώριο των επίσημων εγκαινίων ο κ. Βακαλόπουλος περιηγήθηκε στους εκθεσιακούς χώρους, ενημερώθηκε για σύγχρονες πρωτοβουλίες και καλές πρακτικές, ενώ είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει επαφές με κυβερνητικά στελέχη, καθώς και με εκπροσώπους θεσμικών και αυτοδιοικητικών φορέων. Η ΔΕΘ αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό πεδίο συνάντησης και ανταλλαγής ιδεών, προσφέροντας τη δυνατότητα στους Δήμους να παρακολουθούν τις εξελίξεις, να αξιοποιούν νέες ευκαιρίες και να αναζητούν συνεργασίες προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Με τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την πρώτη διοργάνωση, η φετινή Έκθεση, η οποία ολοκληρώνεται στις 13 Σεπτεμβρίου, συγκεντρώνει περισσότερους από 1.000 εκθέτες από συνολικά 25 χώρες, ενώ τιμώμενη χώρα είναι η Ιαπωνία.

Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Σπάρτης συμμετείχε, επίσης, στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου Πόλεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Κυκλική Οικονομία, «Βιώσιμη Πόλη», που διεξήχθη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δέλτα, στη Σίνδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Λευκή Νύχτα» στο Λουτράκι – Προσφορές, μουσική και δράσεις για μικρούς και μεγάλους

Το Λουτράκι πραγματοποίησε τη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας», μια εκδήλωση που στόχο είχε την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και την προσέλκυση επισκεπτών στο κέντρο της πόλης. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, τα εμπορικά καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά μέχρι αργά, προσφέροντας προϊόντα σε ειδικές τιμές, π

Με μεγάλη επιτυχία το «Disco Beach Party – Back to the ’80s» της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Disco Beach Party στο Παράλιο Άστρος. Η εκδήλωση της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους στα 80s με κέφι.

ΔΕΘ 2026 | Δημήτρης Πτωχός: Η Πελοπόννησος σε κοινή θέα και ανοιχτή στον κόσμο Στο επίκεντρο e-ΕΡΓΑ και Peloponnese Trails

Με κεντρικό μήνυμα «Ανοιχτή Πελοπόννησος – Μια Περιφέρεια που λειτουργεί με διαφάνεια, οικοδομεί εμπιστοσύνη και δημιουργεί αξία», η Περιφέρεια Πελοποννήσου παρουσίασε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης δύο χαρακτηριστικές πτυχές της στρατηγικής της για την επόμενη ημέρα. Από τη μία, μια Περιφέρεια «σε κοινή θέα», που αξιοποιεί τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία ώστε ο πολίτης να γνωρίζει τι

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τις 50 ΕΠΑΣ Μαθητείας της ΔΥΠΑ – Αμειβόμενη και ασφαλισμένη μαθητεία.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή νέων μαθητών στις 50 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για το σχολικό έτος 2026-2027. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 41 ειδικότητες που παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση