Τρίπολη: Βανδαλισμός στην παιδική χαρά της Αγίας Βαρβάρας

Ο Δήμος Τρίπολης καταγγέλλει τη φθορά που σημειώθηκε στην παιδική χαρά της Αγίας Βαρβάρας, όπου άγνωστοι προκάλεσαν ζημιά σε δέντρο εντός του χώρου. Πρόκειται για πράξη η οποία υποβαθμίζει έναν κοινόχρηστο χώρο της πόλης και έρχεται να προστεθεί σε άλλα περιστατικά φθορών που προκαλούνται σε διάφορα σημεία της Τρίπολης. Σε δήλωσή του, ο Αντιδήμαρχος Παιδικών […]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Τρίπολης καταγγέλλει τη φθορά που σημειώθηκε στην παιδική χαρά της Αγίας Βαρβάρας, όπου άγνωστοι προκάλεσαν ζημιά σε δέντρο εντός του χώρου.

Πρόκειται για πράξη η οποία υποβαθμίζει έναν κοινόχρηστο χώρο της πόλης και έρχεται να προστεθεί σε άλλα περιστατικά φθορών που προκαλούνται σε διάφορα σημεία της Τρίπολης.

Σε δήλωσή του, ο Αντιδήμαρχος Παιδικών Χαρών, Βασίλης Κοττής, τονίζει: «Είναι απαράδεκτο να βλέπουμε δημόσιους χώρους να γίνονται στόχος σκόπιμης καταστροφής. Ο Δήμος Τρίπολης καταδικάζει κάθε πράξη βανδαλισμού σε δημόσιους χώρους και ιδιαίτερα σε χώρους που προορίζονται για παιδιά. »

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέος ΚΟΚ: Πρόστιμα και αφαίρεση διπλώματος με το ίδιο μέτρο για διαφορετικές παραβάσεις;

Οι αλλαγές που έχουν γίνει στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας...

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου επενδύει 3 εκατ. ευρώ σε σύγχρονες και αποδοτικές υποδομές ύδρευσης

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού, ενεργοποιείται νέα πρόσκληση συνολικής δημόσιας δαπάνης 3 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Πελοπόννησος 2021–2027», για την κατασκευή και αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης, με έμφαση στην εξοικονόμηση πόσιμου νερού και τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης. Η πρόσκληση, με τίτλο «Κατασκευή ή/και αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης με τα κριτήρια ενεργειακής απόδοσης»

Yψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την ΠΕ Αργολίδας, την ΠΕ Κορινθίας και την ΠΕ Λακωνίας για την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2026

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2026, σε κατάσταση υψηλού κινδύνου βρίσκονται οι ΠΕ Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας (κατηγορία κινδύνου 3). Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ενημερώνει τους πολίτες και τους επαγγελματίες να μην προχωρούν

Workshop στην Τρίπολη: Μάθε να αξιοποιείς τα εργαλεία της Τεχνητής Νοημοσύνης

Μάθετε πώς να αξιοποιείτε την Τεχνητή Νοημοσύνη στην επιχείρησή σας σε ένα δωρεάν workshop στις 16 Σεπτεμβρίου στο Επιμελητήριο Αρκαδίας στην Τρίπολη.