Αεροσκάφος της Olympic Air επέστρεψε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετά από ένδειξη για πιθανή φωτιά

Αναστάτωση προκλήθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όταν αεροσκάφος της Olympic Air που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Πάρος επέστρεψε στην Αθήνα, έπειτα από ένδειξη για πιθανή φωτιά. Το αεροσκάφος ακολούθησε τις προβλεπόμενες διαδικασίες ασφαλείας και προσγειώθηκε χωρίς προβλήματα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από την Πυροσβεστική, χωρίς να […]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναστάτωση προκλήθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όταν αεροσκάφος της Olympic Air που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Πάρος επέστρεψε στην Αθήνα, έπειτα από ένδειξη για πιθανή φωτιά.

Το αεροσκάφος ακολούθησε τις προβλεπόμενες διαδικασίες ασφαλείας και προσγειώθηκε χωρίς προβλήματα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από την Πυροσβεστική, χωρίς να διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τρεις άνδρες σε Κόρινθο, Μονεμβασιά και Τριφυλία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, κατασχέτοντας 107 δισκία και μικροποσότητες κάνναβης.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πορτοκαλί προειδοποίηση για καταιγίδες και χαλάζι. Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Γορτυνίας

Ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γορτυνίας βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα ενόψει ισχυρών βροχών και καταιγίδων από την Κυριακή 1 έως τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2026, ενώ ο Δήμος απευθύνει συστάσεις στους πολίτες.
00:14:56

«Από τα παλιά»… Η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης

«Από τα παλιά»… Η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης

53χρονος πυροβόλησε κα σκότωσε τον 57χρονο αδερφό του, έπειτα από διαπληκτισμό

Ένας 53χρονος συνελήφθη στη Λακωνία, αφού εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Αερόπολης, με την κατηγορία ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα 57χρονο έπειτα από διαπληκτισμό.