Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει ότι την Τρίτη 28/07/2026 θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης στην Τρίπολη, λόγω εργασιών λειτουργίας και συντήρησης του δικτύου.
Συγκεκριμένα, από τις 09:00 έως τις 11:00 χωρίς ρεύμα θα μείνει τμήμα της Λεωφόρου ΟΗΕ, από το 10ο Δημοτικό έως το 1ο Γυμνάσιο, καθώς και οι οδοί Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αγαπίου Λεονάρδου, Ασημάκη Φωτήλα, Αρακλόβου, Θάνα, Σοφίας και Αφροδίτης.
Παράλληλα, από τις 08:30 έως τις 11:30 θα υπάρξει διακοπή ηλεκτροδότησης σε τμήματα της πόλης και συγκεκριμένα στις περιοχές: από τον ΟΣΕ έως το 10ο Δημοτικό, από τη βίλα Τουρκοβασίλη έως το 1ο Γυμνάσιο (εκατέρωθεν), καθώς και στην οδό Αγίου Παντελεήμονος.
Η επανατροφοδότηση του δικτύου θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, για τον λόγο αυτό οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.
Για λόγους ασφαλείας, ο ΔΕΔΔΗΕ επισημαίνει ότι απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη και αν αυτά βρίσκονται στο έδαφος.


