CrediaBank Εγκαίνια Καταστήματος Νέας Εμπειρίας στην Τρίπολη

Η CrediaBank εγκαινίασε το ανανεωμένο κατάστημα Νέας Εμπειρίας στην Τρίπολη, προσφέροντας στους πελάτες της έναν συνδυασμό ανθρώπινης προσέγγισης και τεχνολογικών λύσεων για μια προσωποποιημένη εμπειρία εξυπηρέτησης. Οι καινοτομίες περιλαμβάνουν τη χρήση μηχανημάτων Teller Cash Recycler, διαδραστικά συστήματα αναζήτησης υπηρεσιών και προσβάσιμες υποδομές για άτομα με αναπηρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εγκαίνια για το ανανεωμένο κατάστημα Νέας Εμπειρίας της CrediaBank στην Τρίπολη

Η CrediaBank εγκαινίασε ακόμη ένα κατάστημα Νέας Εμπειρίας στην Τρίπολη (Εθνικής Αντίστασης 1, Πλατεία Αγ. Βασιλείου, 22100), παρουσιάζοντας στους πελάτες της το νέο μοντέλο προσωποποιημένης εξυπηρέτησης, που συνδυάζει την ανθρώπινη προσέγγιση με τη χρήση της τεχνολογίας. Στο ανανεωμένο κατάστημα, η τεχνολογία αξιοποιείται για την αναβάθμιση της εμπειρίας εξυπηρέτησης, επιταχύνοντας και απλοποιώντας τις συναλλαγές.

Oι κυρίες Δήμητρα Βουρνά, Γενική Διευθύντρια Επιχειρησιακής Λειτουργίας CrediaBank, Ιωάννα Μίγγου, Γενική Διευθύντρια Marketing & Εταιρικής Επικοινωνίας CrediaBank, Μαρία Σταθάκη, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Εταιρικής Τραπεζικής CrediaBank και οι κ.κ. Δημήτρης Μπάκος, partner της Thrivest Holding, Χρήστος Λαμπρόπουλος, Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Κωνσταντίνος Τζιούμης, Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Τρουπής, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Παναγιώτης Λιαργκόβας, μέλος Δ.Σ. CrediaBank, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και πρόεδρος του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ), Στυλιανός Ηλιάδης, Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής & Διαχείρισης Περιουσίας CrediaBank, Παναγιώτης Μπάκος, Διευθυντής καταστήματος CrediaBank Τρίπολης

Οι χώροι συναλλαγής που καταργούν το παραδοσιακό γκισέ, φέρνοντας λειτουργούς και πελάτες στο ίδιο επίπεδο οπτικής επαφής, συνδυάζονται με τεχνολογικές λύσεις όπως η χρήση μηχανημάτων TCR (Teller Cash Recycler) και τα σημεία απομακρυσμένης εξυπηρέτησης συναλλαγών (VTS). Το κατάστημα φιλοξενεί επίσης ένα καινοτόμο σύστημα διαδραστικής εμπειρίας ψηφιακής αναζήτησης προϊόντων και υπηρεσιών, σε συνδυασμό με φυσικά αντικείμενα, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ).

Οι άνθρωποι της τράπεζας βρίσκονται δίπλα στον πελάτη από το προσωπικό καλωσόρισμα του Welcome Manager, έως τη συνεργασία είτε στους ανοικτούς χώρους είτε στις αίθουσες meeting του καταστήματος. Το νέο κατάστημα έχει σχεδιαστεί με στόχο τη βελτίωση της προσβασιμότητας και της εξυπηρέτησης πελατών με αναπηρία ή/και διαφορετικές ανάγκες εξυπηρέτησης: Παρέχει υπηρεσίες μετάφρασης νοηματικής γλώσσας για άτομα με ακουστική αναπηρία σε συνεργασία με την Evenly, κατάλληλες υποδομές για την υποστήριξη ατόμων με νευροδιαφορετικότητα και κινητική αναπηρία, καθώς και τη δυνατότητα πρόσβασης σε βασικά έγγραφα σε εκτύπωση Braille, σύμφωνα με το ισχύον πλαίσιο προσβασιμότητας και ίσης μεταχείρισης.

Oι κυρίες Δήμητρα Βουρνά, Γενική Διευθύντρια Επιχειρησιακής Λειτουργίας CrediaBank, Ιωάννα Μίγγου, Γενική Διευθύντρια Marketing & Εταιρικής Επικοινωνίας CrediaBank, Μαρία Σταθάκη, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Εταιρικής Τραπεζικής CrediaBank και οι κ.κ. Δημήτρης Μπάκος, partner της Thrivest Holding, Χρήστος Λαμπρόπουλος, Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Κωνσταντίνος Τζιούμης, Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Τρουπής, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Παναγιώτης Λιαργκόβας, μέλος Δ.Σ. CrediaBank, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και πρόεδρος του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ), Στυλιανός Ηλιάδης, Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής & Διαχείρισης Περιουσίας CrediaBank, Παναγιώτης Μπάκος, Διευθυντής καταστήματος CrediaBank Τρίπολης

Πέρα από τις υποδομές, οι χώροι αποπνέουν φιλοξενία: Κεράσματα και καφές για τους επισκέπτες, δυνατότητα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά και χώροι αναμονής για κατοικίδια. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, Επιφάνιος, οι κ.κ. Δημήτρης Μπάκος, partner της Thrivest Holding, Χρήστος Λαμπρόπουλος, Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, Αντιπεριφερειάρχης, Κωνσταντίνος Τζιούμης, Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Τρουπής, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Παναγιώτης Λιαργκόβας, μέλος Δ.Σ. CrediaBank, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και πρόεδρος του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) κ.α.

Οι πόρτες όλων των καταστημάτων της CrediaBank είναι ανοικτές χωρίς ραντεβού, ενώ τα ταμεία λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια του τραπεζικού ωραρίου.

Λίγα λόγια για την CrediaBank

Η CrediaBank δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση της Attica Bank και της πρώην Παγκρήτιας Τράπεζας και είναι η 5η μεγαλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα σε όρους ενεργητικού. Αποτελεί έναν σύγχρονο τραπεζικό οργανισμό με ένα δίκτυο 66 καταστημάτων και 5 επιχειρηματικών κέντρων σε όλη την Ελλάδα, που εξυπηρετεί περίπου 350.000 ιδιώτες και επιχειρήσεις με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο καταθετικών, επενδυτικών και ασφαλιστικών προϊόντων, αμοιβαίων κεφαλαίων, δανείων και υπηρεσιών χρηματιστηριακών συναλλαγών.

Η εξυπηρέτηση είναι προτεραιότητα για την CrediaBank, γι’ αυτό είναι η μόνη τράπεζα που δέχεται τους πελάτες της με και χωρίς ραντεβού, με ταμεία που λειτουργούν όλη την ημέρα και διευρυμένο ωράριο λειτουργίας μέσω της υπηρεσίας CrediaConnect. Η CrediaBank λειτουργεί ως πιστωτικό ίδρυμα εποπτευόμενο από την ΤτΕ εφαρμόζοντας με αυστηρότητα το ευρωπαϊκό και εθνικό κανονιστικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία των Τραπεζών.

Για περισσότερες πληροφορίες: Μονάδα Εταιρικής Επικοινωνίας & Σχέσεων με ΜΜΕ, Corporate.communication@crediabank.com

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τρεις άνδρες σε Κόρινθο, Μονεμβασιά και Τριφυλία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, κατασχέτοντας 107 δισκία και μικροποσότητες κάνναβης.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πορτοκαλί προειδοποίηση για καταιγίδες και χαλάζι. Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Γορτυνίας

Ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γορτυνίας βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα ενόψει ισχυρών βροχών και καταιγίδων από την Κυριακή 1 έως τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2026, ενώ ο Δήμος απευθύνει συστάσεις στους πολίτες.
00:14:56

«Από τα παλιά»… Η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης

«Από τα παλιά»… Η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης

53χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 57χρονο αδερφό του έπειτα από διαπληκτισμό

Ένας 53χρονος συνελήφθη στη Λακωνία, αφού εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Αερόπολης, με την κατηγορία ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα 57χρονο έπειτα από διαπληκτισμό.