Αυτοψία Αντιπεριφερειαρχών στο έργο αναβάθμισης του διοικητηρίου Καλαμάτας

Αυτοψία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαΐου, στο έργο αναβάθμισης του διοικητηρίου της ΠΕ Μεσσηνίας, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Ανδρέας Τσουκαλάς και η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής Μαρία Οικονομάκου, παρουσία του προϊσταμένου της διεύθυνσης τεχνικών έργων Θεόδωρου Γιαννόπουλου, υπηρεσιακών παραγόντων και του αναδόχου του έργου. Διαπιστώθηκε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτοψία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαΐου, στο έργο αναβάθμισης του διοικητηρίου της ΠΕ Μεσσηνίας, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Ανδρέας Τσουκαλάς και η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής Μαρία Οικονομάκου, παρουσία του προϊσταμένου της διεύθυνσης τεχνικών έργων Θεόδωρου Γιαννόπουλου, υπηρεσιακών παραγόντων και του αναδόχου του έργου.

Διαπιστώθηκε ότι το έργο προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς, εντός του χρονοδιαγράμματος, ολοκληρώνοντας τις ενισχύσεις στο υπόγειο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται και οι ενισχύσεις 1 ου και 2 ου ορόφου. Οι όποιες καθυστερήσεις που έχουν προκύψει έως σήμερα, οφείλονται στην ανάγκη αναβάθμισης της στατικής επάρκειας του κτιρίου, μέσω της εκπόνησης νέας στατικής μελέτης, από την οποία προέκυψαν και οι απαραίτητες συμπληρωματικές εργασίες, που υλοποιούνται από τον ανάδοχο.

Το έργο με τίτλο: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ», έχει συνολικό προϋπολογισμό 15 εκ. ευρώ και πηγή χρηματοδότησης το πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.

 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος