Kollines Sound Festival | Τέσσερις ημέρες μουσικής και δράσεων στις Κολλίνες Αρκαδίας

Στην καρδιά της Αρκαδίας, στο καταπράσινο χωριό Κολλίνες, έρχεται φέτος για πρώτη φορά το «Kollines Sound Festival», ένα τετραήμερο μουσικής, τέχνης και δράσεων μέσα στη φύση, από την Παρασκευή 29 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 1 Ιουνίου. Με φόντο το βουνό, τα δέντρα και την ανοιξιάτικη αρκαδική γη, το φεστιβάλ φιλοδοξεί να δημιουργήσει έναν ανοιχτό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην καρδιά της Αρκαδίας, στο καταπράσινο χωριό Κολλίνες, έρχεται φέτος για πρώτη φορά το «Kollines Sound Festival», ένα τετραήμερο μουσικής, τέχνης και δράσεων μέσα στη φύση, από την Παρασκευή 29 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 1 Ιουνίου.

Με φόντο το βουνό, τα δέντρα και την ανοιξιάτικη αρκαδική γη, το φεστιβάλ φιλοδοξεί να δημιουργήσει έναν ανοιχτό χώρο συνάντησης για όλες τις ηλικίες, συνδυάζοντας συναυλίες, δημιουργικά εργαστήρια, δραστηριότητες για παιδιά και βιωματικές εμπειρίες.

Η Ματούλα Ζαμάνη μαζί με την ομάδα της — Φανή, Δημήτρης, Χρήστος, Πάνος, Μπίμπι, Φαφού, Val και Μαριάννα — υπογράφουν τη διοργάνωση, δίνοντας έμφαση στη συμμετοχή, την ελευθερία έκφρασης και τη σύνδεση ανθρώπων και τεχνών μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον.

Στη μουσική σκηνή θα ανέβουν πολλοί καλλιτέχνες όπως οι Πάνος Μουζουράκης, Πάνος Βλάχος, Κοινοί Θνητοί και ΑΕΟΝ στις 29 Μαΐου, ενώ στις 30 Μαΐου στη σκηνή ανεβαίνουν η Ματούλα Ζαμάνη, η Χρυσηίδα Γκαγκούτη, ο APON και η Δήμητρα Νικητέα.

Στις 31 Μαΐου συμμετέχουν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Ρία Ελληνίδου, η Ανδρομάχη, η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος, ενώ το φεστιβάλ ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 1 Ιουνίου με παραδοσιακό πανηγύρι στην πλατεία του χωριού, με ελεύθερη είσοδο, και τη συμμετοχή της Χαράς Βέρρας, του Μάκη Μπέκου και των Τρίο Φωτιά.

Παράλληλα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν εργαστήρια κεραμικής, ζωγραφικής, κατασκευών, θεατρικού παιχνιδιού, γιόγκα, γυμναστικής, hip hop, παραμυθιού, κρητικών χορών, ρεμπέτικης χορωδίας, περιπάτους στο δάσος, δράσεις για παιδιά και πολλές ακόμη δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαΐου, το παλαιότερο κουρείο του χωριού θα προσφέρει δωρεάν κουρέματα στους επισκέπτες, προσθέτοντας μια ιδιαίτερη τοπική πινελιά στο φεστιβάλ.

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ https://www.ticketservices.gr/event/kollines-sound-festival/?lang=el

Map 04

IMG 7287

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο εορτασμός του Προφήτου Ηλιού στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό στο Ιερό Εξωκλήσιο του εορταζομένου Προφήτου, του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρίπολης, συμπαραστατούμενος από Ιερείς. Το θείο λόγο κήρυξε

Κάλεσμα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση της Ε.Ο. 74

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συλλόγους-μέλη της, τους Αρκάδες όπου κι αν βρίσκονται, καθώς και προς τους φίλους της Αρκαδίας και της Ηλείας, να ενώσουμε τη φωνή μας για την άμεση αποκατάσταση του Εθνικού Οδικού Δικτύ

Κόρινθος: Νέα εμφάνιση καρχαρία στις Κεχριές μέσα σε λίγες ημέρες

Νέα εμφάνιση καρχαρία καταγράφηκε στη θαλάσσια περιοχή των Κεχριών Κορινθίας, λίγες ημέρες μετά το προηγούμενο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το θαλάσσιο ζώο εντοπίστηκε να κινείται κοντά στην ακτή

Ακυρώνεται η ξενάγηση της Εβδομάδας Ομογενών στη Σπάρτη

Ο Δήμος Σπάρτης και ο Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «ο Λεωνίδας» θα ήθελαν να ενημερώσουν ότι η ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους της Σπάρτης, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Ιουλίου