Σε χωριά του δήμου Μεγαλόπολης ο Κ. Βλάσης

Χωριά του Δήμου Μεγαλόπολης επισκέφθηκε την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 ο Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΣΗΣ, στο πλαίσιο της άμεσης επικοινωνίας του με τους συμπατριώτες του Αρκάδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωριά του Δήμου Μεγαλόπολης επισκέφθηκε την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 ο Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΣΗΣ, στο πλαίσιο της άμεσης επικοινωνίας του με τους συμπατριώτες του Αρκάδες.

Στου Σκορτσινού, στους Χράνους, στα Παραδείσια, στο Λεοντάρι συναντήθηκε με τους κατοίκους, άκουσε τις απόψεις και τα προβλήματά τους, διατύπωσε τις δικές του θέσεις.

Άκουσε με σεβασμό και τον άκουσαν με προσοχή άνθρωποι που ζουν μέσα σε τεράστια προβλήματα, προβλήματα που προϋπήρχαν αλλά η οικονομική κρίση τα κορύφωσε. Το πρωί της ίδιας ημέρας παρακολούθησε τη θεία λειτουργία στην Ι.Μ. Αμπελακίου.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΚΥΣΕΑ: Στο επίκεντρο εξοπλιστικά προγράμματα ύψους 4,2 δισ. ευρώ

Με βασικό θέμα τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων συνεδριάζει σήμερα, στις 10:00, στο Μέγαρο Μαξίμου το ΚΥΣΕΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας αναμένεται να εισηγηθεί προγράμματα συνολικού ύψους 4,2 δισ. ευρώ.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά το νέο σχολικό συγκρότημα της Σπάρτης – Οριστικός ανάδοχος για το έργο των 6 εκατ. ευρώ

Ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα προς την υλοποίηση του νέου σχολικού συγκροτήματος της Σπάρτης πραγματοποιήθηκε με την έγκριση οριστικού αναδόχου από την Περιφερειακή Επιτροπή για το έργο «6ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης – 7ο Νηπιαγωγείο Σπάρτης», συνολικού προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ.

Καλαμάτα: Υπογράφηκε σύμβαση για τη δημιουργία νέων υπαίθριων χώρων στάθμευσης

Στην υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων και υπαίθριων χώρων στάθμευσης» προχώρησε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος,

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε Αρκαδία και Κορινθία – 6 συλλήψεις

Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων συνελήφθησαν συνολικά - 6 - άτομα Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, πραγματοποιήθηκαν χθες (22.7.2026)