Την Πέμπτη 1η Μαρτίου ανοίγει τις πύλες της για το αθηναϊκό κοινό η 11η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων.

Όλα είναι έτοιμα και σε λίγες μέρες τα μέλη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού» - παραγωγοί από κάθε γωνιά του νομού μας, θα ετοιμάσουν τα περίπτερα τους για παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό, στην πλατεία Συντάγματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλα είναι έτοιμα και σε λίγες μέρες τα μέλη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού» – παραγωγοί από κάθε γωνιά του νομού μας, θα ετοιμάσουν τα περίπτερα τους για παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό, στην πλατεία Συντάγματος.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία, όπως κάθε χρόνο, να γνωρίσουν τις επιχειρήσεις τις Λακωνίας, να γευτούν και να προμηθευτούν βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα από τους εκθέτες μας, αλλά και να ενημερωθούν για τους τουριστικούς προορισμούς του νομού μας από τα περίπτερα των Δήμων. Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να ξεφυλλίσουν βιβλία Λακώνων συγγραφέων για θέματα όπως ο τοπικός γαστρονομικός πολιτισμός, οι παραδοσιακές συνταγές, η ιστορία του νομού, τα ήθη και τα έθιμα του.

Την ευθύνη διοργάνωσης της έκθεσης, που έχει εξελιχθεί σε θεσμό και αναμένεται κάθε χρόνο με μεγάλο ενδιαφέρον, έχει η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού» και σε αυτήν συμμετέχουν αποκλειστικά παραγωγοί τυποποιημένων λακωνικών προϊόντων.

Συνδιοργανωτές στη σημαντική αυτή προσπάθεια, είναι οι Δήμοι του Νομού, η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, καθώς και το Επιμελητήριο Λακωνίας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να γνωρίσετε τον διατροφικό πολιτισμό και την πλούσια γαστρονομική παράδοση της Λακωνίας, από την 1 έως τις 3 Μαρτίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σταθμού Μετρό «Σύνταγμα».

.

Γραφείο Τύπου
«Γιορτής Ελιάς και Λαδιού»

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος