Παράδοση σωληνώσεων άρδευσης στις πληγείσες κοινότητες του Δήμου ΞυλοκάστρουΕυρωστίνης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ξεκίνησε η διαδικασία παράδοσης των σωληνώσεων και των ειδικών τεμαχίων άρδευσης στις κοινότητες του Δήμου Ξυλοκάστρου–Ευρωστίνης της Π.Ε. Κορινθίας, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του έργου προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η δασική πυρκαγιά του Σεπτεμβρίου 2024. Η προμήθεια αφορά την αντικατάσταση και αποκατάσταση κρίσιμων τμημάτων του αρδευτικού δικτύου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεκίνησε η διαδικασία παράδοσης των σωληνώσεων και των ειδικών τεμαχίων άρδευσης στις κοινότητες του Δήμου Ξυλοκάστρου–Ευρωστίνης της Π.Ε. Κορινθίας, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του έργου προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η δασική πυρκαγιά του Σεπτεμβρίου 2024.

Η προμήθεια αφορά την αντικατάσταση και αποκατάσταση κρίσιμων τμημάτων του αρδευτικού δικτύου που επλήγησαν, συμβάλλοντας στην πλήρη επαναφορά της λειτουργικότητας των υποδομών και στη στήριξη της αγροτικής δραστηριότητας στις πληγείσες περιοχές.

Οι σωληνώσεις και τα ειδικά τεμάχια παραδίδονται στις κοινότητες που επηρεάστηκαν, ενισχύοντας την αξιοπιστία του αρδευτικού συστήματος και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την ομαλή εξυπηρέτηση των αρδευτικών αναγκών της τοπικής παραγωγής.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει με συνέπεια τις παρεμβάσεις αποκατάστασης και ενίσχυσης κρίσιμων υποδομών, στηρίζοντας έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες και τον πρωτογενή τομέα στις περιοχές που έχουν δοκιμαστεί από φυσικές καταστροφές.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος