Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά και επιθέσεις στη Μεσσηνία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ από 09.00 ώρα της 7.2.2026 έως 09.00 ώρα της 8.2.2026

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (7.2.2026) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης και Διαμεσολάβησης (Ο.Π.ΔΙ.) Μεσσηνίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -7,4- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής, της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου και παράβασης της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς Συνελήφθη, χθες (7.2.2026) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμάτας, 17χρονη αλλοδαπή, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από κατάστημα προϊόν, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε σε υπεύθυνο του καταστήματος. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 38χρονη αλλοδαπή, μητέρα της 17χρονης, για παραμέληση της εποπτείας της. Τέλος, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (7.2.2026) το απόγευμα, στην Πύλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου – Νέστορος, 25χρονος αλλοδαπός, γιατί όπως προέκυψε λίγο νωρίτερα, για ασήμαντη αφορμή, μετέβη ως πελάτης, σε κατάστημα 51χρονου ημεδαπού εξύβρισε αυτόν, καθώς και του επιτέθηκε με πτυσσόμενη ράβδο (γκλοπ), προκαλώντας του σωματικές βλάβες. Επιπλέον, ο συλληφθείς, προκάλεσε φθορές σε όχημα του 51χρονου. Βρέθηκε και κατασχέθηκε ανωτέρω πτυσσόμενη ράβδος.

 

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

2 η Γιορτή Μανιταριών στη Σίταινα

Ενόψει της 2ης Γιορτής Μανιταριών που θα πραγματοποιηθεί την...

Δημήτρης Πτωχός από το Άστρος: Μέσα από δύσκολες συνθήκες, οι Έλληνες επέλεξαν τη σύνθεση και την κοινή πορεία

Την επέτειο των 203 χρόνων από τη σύγκληση της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων, ενός κομβικού ιστορικού γεγονότος για τη θεμελίωση του σύγχρονου ελληνικού κράτους, τίμησε το Άστρος Κυνουρίας με λαμπρές εκδηλώσεις, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα. Η Β’ Εθνοσυνέλευση του 1823 αποτέλεσε σταθμό για τη συγκρότηση του πολιτεύματος και τη διαμόρφωση του πρώτου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ