Δημιουργία ενός κέντρου ακτινοθεραπείας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Χθες, ως Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσσηνίας, κληθήκαμε και καταθέσαμε τις προτάσεις μας σε Κυβερνητικό Κλιμάκιο, εν όψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου που θα λάβει χώρα στις 26-27 Φεβρουαρίου στη Τρίπολη, παρουσία του Πρωθυπουργού της Χώρας Αλέξη Τσίπρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χθες, ως Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσσηνίας, κληθήκαμε και καταθέσαμε τις προτάσεις μας σε Κυβερνητικό Κλιμάκιο, εν όψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου που θα λάβει χώρα στις 26-27 Φεβρουαρίου στη Τρίπολη, παρουσία του Πρωθυπουργού της Χώρας Αλέξη Τσίπρα.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgeorge.bezos%2Fposts%2F10212882319145910&width=500″ width=”500″ height=”645″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” ]

Από την πλευρά μας τέθηκε για ακόμη μια φορά κυρίαρχα, η δημιουργία ενός Κέντρου Ακτινοθεραπείας για τους Καρκινοπαθείς, που θα καλύπτει τις ανάγκες της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Τέτοιο Κέντρο σήμερα στην Περιφέρειά μας δεν υπάρχει, οι ασθενείς υπόκεινται σε τεράστια ταλαιπωρία σε Αθήνα και Πάτρα, ενώ από την άλλη τα στατιστικά δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας, ΄΄επιβάλλουν΄΄ απόλυτα από πλευράς σκοπιμότητας την δημιουργία του.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μεσσηνία: Η τελευταία πεζοπορική ξενάγηση στο Μηναγιώτικο Μονοπάτι πριν από τη δημιουργία της τεχνητής λίμνης

Κάτω Αμπελόκηποι – Φοινικούντα | Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2026 Μια...

Το πρόγραμμα ξεναγήσεων στον Πύργο Τσικαλιώτη

Διαθέσιμο είναι το πρόγραμμα των ξεναγήσεων στον Πύργο Τσικαλιώτη....

Τριήμερη προσκυνηματική εκδρομή της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας στην Κέρκυρα

Η Ιερά Μητρόπολις Μαντινείας και Κυνουρίας διοργανώνει τριήμερη προσκυνηματική...

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους της Τρίπολης

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς το ευρύ πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που...