Η Γορτυνία παρούσα με όραμα και δυναμισμό στην 12η Athens International Tourism & Culture Expo 2025 στο Ζάππειο

Με πίστη στη δύναμη του τόπου και με ξεκάθαρη στόχευση στην ενίσχυση της τουριστικής της ταυτότητας, η Γορτυνία έδωσε φέτος δυναμικά το παρών στην 12η Athens International Tourism & Culture Expo 2025, που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου 2025 στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα. Η έκθεση, μία από τις σημαντικότερες τουριστικές διοργανώσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με πίστη στη δύναμη του τόπου και με ξεκάθαρη στόχευση στην ενίσχυση της τουριστικής της ταυτότητας, η Γορτυνία έδωσε φέτος δυναμικά το παρών στην 12η Athens International Tourism & Culture Expo 2025, που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου 2025 στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

Η έκθεση, μία από τις σημαντικότερες τουριστικές διοργανώσεις της χώρας, συγκέντρωσε πλήθος επισκεπτών, επαγγελματιών και επιχειρηματιών του τουριστικού κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό .

Ο Δήμος Γορτυνίας με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής εξωστρέφειας, τη σύναψη νέων συνεργασιών και την περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του τόπου, συμμετείχε στο εκθεσιακό περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προβάλλοντας την ταυτότητα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής. Στο πλαίσιο της συμμετοχής πραγματοποιήθηκε σειρά επαφών με φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού, προωθώντας στρατηγικές συνεργασίες για την περαιτέρω αξιοποίηση των δυνατοτήτων της περιοχής.
Παρουσιάστηκε το πολυδιάστατο τουριστικό προφίλ των Δημοτικών Ενοτήτων της Γορτυνίας, οι φυσικές και πολιτιστικές ομορφιές της, η πλούσια ιστορική κληρονομιά, καθώς και οι αυθεντικές εμπειρίες φιλοξενίας που προσφέρει.

Η Γορτυνία, με την απαράμιλλη φύση, τα παραδοσιακά χωριά και τα μοναδικά μνημεία της, επιβεβαίωσε τη θέση της ως τουριστικού προορισμού δώδεκα (12) μηνών, ικανού να προσελκύει επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, δήλωσε:

«Η παρουσία μας στην Athens International Tourism & Culture Expo 2025,  δεν ήταν απλώς μια συμμετοχή σε μια μεγάλη διοργάνωση· ήταν ένα μήνυμα εξωστρέφειας, συνεργασίας και αισιοδοξίας.
Θέλουμε η Γορτυνία να μιλάει με τη δική της φωνή, να δείχνει την ψυχή και την ποιότητά της. Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την έμπρακτη στήριξη και τη φιλοξενία. Με συλλογική προσπάθεια, χτίζουμε το μέλλον του τουρισμού μας σε γερά θεμέλια».

Η συμμετοχή του Δήμου Γορτυνίας στη φετινή AITC επιβεβαιώνει τη σταθερή του πορεία προς την τουριστική αναγέννηση της περιοχής με έμφαση στην ποιότητα, τη βιωσιμότητα και την ανάδειξη του μοναδικού χαρακτήρα της.

 

 
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος