Καλαμάτα: έργα στην οδό Βασιλέως Γεωργίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην οδό Βασιλέως Γεωργίου και στο τμήμα της από την Ασκληπιού μέχρι τη Φαρών, εκτελούνται έργα αυτήν την περίοδο που αφορούν στην επέκταση της νησίδας μέχρι τη Φαρών και η πρόσβαση από την Ασκληπιού απευθείας στο βόρειο ρεύμα της Βασ. Γεωργίου είναι αδύνατη.

Προκειμένου να μην προκαλείται κυκλοφοριακή δυσχέρεια, παρακαλούνται όσοι οδηγοί ακολουθούν τη Βασιλίσσης Όλγας και επιθυμούν να βρεθούν στο βόρειο ρεύμα της Βασιλέως Γεωργίου, με κατεύθυνση προς κέντρο, να μη χρησιμοποιούν την οδό Ασκληπιού. Θα διευκολυνθούν πολύ εάν ακολουθήσουν τη Βασιλίσσης Όλγας, στρίψουν αριστερά στη Φαρών και πάλι αριστερά στη Βασιλέως Γεωργίου, όπου θα βρεθούν απευθείας στο βόρειο ρεύμα της, αποφεύγοντας το εργοτάξιο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο