Ξεκινάει το έργο της διαχείρισης και μεταφοράς των απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης στο Μεγαβούνι (video – pics)

Ολοκληρώθηκε σήμερα 29/01/2018 μια μακρά διαδικασία για την διαχείριση και μεταφορά των απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης στο Μεγαβούνι της Δ.Ε Βαλτετσίου, με την ανάθεση και υπογραφή της σύμβασης του έργου: Προσωρινή μεταβατική λύση διαχείρισης απορριμμάτων Δ.Τρίπολης – Ά Φάση: Περίφραξη και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, μεταξύ του Δήμου Τρίπολης και της αναδόχου επιχείρησης «ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Α.Τ.Ε». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώθηκε σήμερα 29/01/2018 μια μακρά διαδικασία για την διαχείριση και μεταφορά των απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης στο Μεγαβούνι της Δ.Ε Βαλτετσίου, με την ανάθεση και υπογραφή της σύμβασης του έργου: Προσωρινή μεταβατική λύση διαχείρισης απορριμμάτων Δ.Τρίπολης – Ά Φάση: Περίφραξη και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, μεταξύ του Δήμου Τρίπολης και της αναδόχου επιχείρησης «ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Α.Τ.Ε». 

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/yKhSMp5CgIQ” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Στο συγκεκριμένο έργο, προβλέπεται να γίνουν εργασίες διαμόρφωσης του χώρου (περιμετρικού και εσωτερικού), συνολικής έκτασης Ε=62.257,00 τ.μ. στην θέση “Μεγαβούνι” της Τ.Κ. Βαλτετσίου, Δ.Ε. Βαλτετσίου του Δήμου Τρίπολης. Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν χωματουργικές εργασίες, κατασκευή περιμετρικής συμπαγούς περίφραξης συνολικού ύψους 2,20 μ., κατασκευή περιμετρικής δεντροφύτευσης σε μια ζώνη πλάτους 5,00 μ., κατασκευή οδοποιίας, μήκους 1150,00 μ. και πλάτους 5,00μ. περιμετρικά του χώρου και θα κατασκευαστούν οι υποδομές για άρδευση και ηλεκτροφωτισμό.

Πλέον έχουν τελεσιδικήσει τα πάντα, προκειμένου να υπογραφεί το συγκεκριμένο συμφωνητικό για ένα σημαντικό έργο, το οποίο έρχεται να καλύψει τις ανάγκες του Δήμου Τρίπολης και αποτελεί ευχής έργον ότι αυτό ενδέχεται να καλύψει και τις ανάγκες όλης της Αρκαδίας, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Δήμαρχος Τρίπολης, ένα έργο το οποίο είμαι σίγουρος πως θα υλοποιηθεί με σοβαρότητα, από πλευράς του ανάδοχου, ώστε να προχωρήσουμε και στην επόμενη φάση.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος ανέφερε: Εμείς έχουμε θέσει και στους άλλους δήμαρχους, ότι έχουμε τη διάθεση και τη δυνατότητα στο χώρο αυτό, να καλύψουμε κάποια στιγμή, εφόσον συνεννοηθούμε, τις ανάγκες όλων των δήμων.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της εργοληπτικής επιχείρησης «ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Α.Τ.Ε» με έδρα τη Μεγαλόπολη Αρκαδίας κ.Δημόπουλος Νικήτας, ανέφερε πως: το έργο που ανατίθεται από σήμερα στην επιχείρησή μας είναι πολύ σοβαρό έργο για την περιοχή και για όλη την περιοχή της Αρκαδίας και θα προσέξουμε να το κάνουμε όσο γίνεται πιο καλά, έντεχνα, άρτια και εμπρόθεσμα και πιστεύω πώς θα είμαστε αντάξιοι στις υποχρεώσεις μας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την υπογραφή της σύμβασης από τις 2 πλευρές και με ευχές για υλοποίηση παρόμοιων σημαντικών έργων.

{gallery}ypografes_megaboyni{/gallery}

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live | 2ο Παμπελοποννησιακό Συνέδριο Αιματολογίας & Ογκολογίας Επαγγελματιών Υγείας, Ασθενών και Φροντιστών – 2η μέρα

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.09.2026 2η Ημέρα 2ο Παμπελοποννησιακό Συνέδριο Αιματολογίας και...

LIVE | ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ

Στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης υποδέχεται την Κηφισιά. Η αναμέτρηση, η οποία αφορά την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης, έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2026, με ώρα έναρξης τις 16:00. Το παιχνίδι

Νέα αρχή για την ασφάλεια στη Νέα Κίο – Εγκαινιάστηκε το Τμήμα Επιχειρησιακών Δράσεων Αργολίδας

«Θα είμαστε παρόντες και δεν θα αφήσουμε ούτε λεπτό του 24ωρου, ούτε μέρα της εβδομάδας, του μήνα και του χρόνου, που να μην διαφυλάσσουμε τη ζωή και την περιουσία των πολιτών», τόνισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μεταφέροντας μήνυμα μηδενικής ανοχής στην παραβατικότητα