Σύσκεψη για νέες κινητοποιήσεις οργανώνει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου (ΟΑΣΠ) καλεί αγρότες και κτηνοτρόφους, σε σύσκεψη για να οργανώσουν τον αγώνα τους ενάντια σε παλιά και νέα μέτρα.

Αναλυτικότερα η σχετική ανακοίνωση:

“Με τις νέες, πανελλαδικά συντονισμένες κινητοποιήσεις τους, οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι αγωνίζονται ενάντια σε παλιά και νέα μέτρα, που περιλαμβάνονται στα μνημόνια και στη νέα ΚΑΠ της ΕΕ. Τα μέτρα αυτά δίνουν τη χαριστική βολή στο εισόδημά τους, σπρώχνοντάς τους μια ώρα αρχύτερα στο ξεκλήρισμα, πέρα από τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η ασκούμενη πολιτική με τη φορολόγηση, την αύξηση του κόστους παραγωγής, τον ΕΦΚΑ κ.ά., υπάρχουν και νέα μέτρα που πάρθηκαν και θα ισχύσουν νωρίτερα από το 2019 όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά. Μεταξύ άλλων είναι και ο νόμος που ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα που προβλέπει τη διεξαγωγή πλειστηριασμών για χρέη προς την εφορία και τα Ταμεία. Μία σειρά μέτρα που κάνουν ακόμα φτωχότερους τους αγρότες που τους εμποδίζουν να συνεχίσουν την παραγωγική δραστηριότητα.

Καλούμε όλους τους φτωχομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους, στη σύσκεψη που οργανώνουμε στο Δημοτικό Σχολείο Μελιγούς το Σάββατο 27 Γενάρη στις 7:30 μ.μ.

Για να οργανώσουμε τον αγώνα μας ενάντια σε παλιά και νέα μέτρα που μας χτυπάνε. Να παλέψουμε με κάθε μορφή για την επιβίωσή μας.”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο