Yποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Φοβερά Προστασία» στο Ναύπλιο

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Ανακοινώνεται με χαρά ότι την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2025, στις 6:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου η υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Φοβερά Προστασία», που έρχεται από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους. Η υποδοχή θα γίνει παρουσία των τοπικών αρχών και […]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Ανακοινώνεται με χαρά ότι την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2025, στις 6:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου η υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Φοβερά Προστασία», που έρχεται από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του
Αγίου Όρους.

Η υποδοχή θα γίνει παρουσία των τοπικών αρχών και πλήθους πιστών, και θα ακολουθήσει η ακολουθία του Εσπερινού. Η Ιερά Εικόνα θα παραμείνει στον Ναό μας για προσκύνηση μέχρι και την Τρίτη 7 Οκτωβρίου.

Η παρουσία της Παναγίας της Φοβεράς Προστασίας στην πόλη μας αποτελεί ιδιαίτερη ευλογία και χαρά για όλους, καθώς θα δοθεί η δυνατότητα στους πιστούς να προσκυνήσουν, να προσευχηθούν και να λάβουν δύναμη και παρηγοριά.

Καλούνται όλοι να συμμετάσχουν σε αυτό το ξεχωριστό πνευματικό γεγονός, που θα μας συντροφέψει για ημέρες στην καρδιά της ενορίας και της πόλης μας.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.

Συμμετοχη ΑΡΚΟΑΜ στην καλοκαιρινή ημερίδα του ΚΑΟΜ

Ο ΑΡΚΟΑΜ έδωσε δυναμικό «παρών» στην καλοκαιρινή ημερίδα του...