4ο Tripolis Street Food Festival με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με μηνύματα συνεργασίας, εξωστρέφειας και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Αυγούστου, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, η παρουσίαση του 4ου Tripolis Street Food Festival, το οποίο θα «γεμίσει» με γεύσεις, αρώματα και μουσικές την πλατεία Άρεως από τις 29 έως τις 31 Αυγούστου. Η διοργάνωση, που μέσα σε λίγα χρόνια εξελίχθηκε σε θεσμό για την

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με μηνύματα συνεργασίας, εξωστρέφειας και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Αυγούστου, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, η παρουσίαση του 4ου Tripolis Street Food Festival, το οποίο θα «γεμίσει» με γεύσεις, αρώματα και μουσικές την πλατεία Άρεως από τις 29 έως τις 31 Αυγούστου.

Η διοργάνωση, που μέσα σε λίγα χρόνια εξελίχθηκε σε θεσμό για την Τρίπολη, είναι αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, του Δήμου Τρίπολης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και των επαγγελματικών συλλόγων Καφεστιατόρων, Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου και Ζαχαροπλαστών.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Τρουπής, χαρακτήρισε το φεστιβάλ «μια γιορτή που γεννήθηκε από συλλογική προσπάθεια και αναδεικνύει την αρκαδική φιλοξενία και επιχειρηματικότητα», σημειώνοντας πως σε περιόδους χαμηλής εμπορικής κίνησης η διοργάνωση δίνει πνοή στην αγορά.

Από την πλευρά της Περιφέρειας, ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος στάθηκε στη συμβολή της στην ανάδειξη του κέντρου της Πελοποννήσου και στην επένδυση στη γαστρονομία με δράσεις και συμμετοχή όπως στο νέο place brand και στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ενώ ο Aντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης τόνισε πως το φεστιβάλ έχει καθιερωθεί ως σταθερό σημείο αναφοράς. Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ελένη Καρούντζου μίλησε για τον πολιτιστικό και γαστρονομικό χαρακτήρα της δράσης, την οποία ο Δήμος στηρίζει με θέρμη.

Οι εκπρόσωποι των επαγγελματικών φορέων έδωσαν επίσης το στίγμα τους: ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Παναγιώτης Πιτερός αναφέρθηκε στην τόνωση της εμπορικής κίνησης, ο πρόεδρος των Ζαχαροπλαστών Ιωάννης Τερζής δήλωσε πως «κάθε χρόνο το φεστιβάλ γίνεται καλύτερο», ενώ ο πρόεδρος των Καφεστιατόρων και Α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Αθανασιάδης υπογράμμισε πως πρόκειται για μία από τις πιο ζωντανές και πολυπληθείς δράσεις των τελευταίων ετών, που μάλιστα βρήκε μιμητές και σε γειτονικούς νομούς.

Το 4ο Tripolis Street Food Festival έρχεται να αποδείξει ότι η Αρκαδία δεν είναι μόνο προορισμός αλλά και τόπος γιορτής, γεύσης και διασκέδασης, που ενώνει και ανανεώνει την πόλη.

Ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 29/8: 18:00 – 01:00

Σάββατο 30/8: 12:00 – 01:00

Κυριακή 31/8: 12:00 – 00:00

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο εορτασμός του Προφήτου Ηλιού στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό στο Ιερό Εξωκλήσιο του εορταζομένου Προφήτου, του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρίπολης, συμπαραστατούμενος από Ιερείς. Το θείο λόγο κήρυξε

Κάλεσμα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση της Ε.Ο. 74

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συλλόγους-μέλη της, τους Αρκάδες όπου κι αν βρίσκονται, καθώς και προς τους φίλους της Αρκαδίας και της Ηλείας, να ενώσουμε τη φωνή μας για την άμεση αποκατάσταση του Εθνικού Οδικού Δικτύ

Κόρινθος: Νέα εμφάνιση καρχαρία στις Κεχριές μέσα σε λίγες ημέρες

Νέα εμφάνιση καρχαρία καταγράφηκε στη θαλάσσια περιοχή των Κεχριών Κορινθίας, λίγες ημέρες μετά το προηγούμενο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το θαλάσσιο ζώο εντοπίστηκε να κινείται κοντά στην ακτή

Ακυρώνεται η ξενάγηση της Εβδομάδας Ομογενών στη Σπάρτη

Ο Δήμος Σπάρτης και ο Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «ο Λεωνίδας» θα ήθελαν να ενημερώσουν ότι η ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους της Σπάρτης, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Ιουλίου