Διοικήτρια στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο η Ευδοξία Παπαγεωργίου – H Πέρρυ Τρουπή στο Νοσοκομείο Σπάρτης

Μετά από Υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως,  γνωστοποιήθηκαν επίσημα οι νέες Διοικήτριες στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και στο Νοσοκομείο Σπάρτης. Στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια», η κα Ευδοξία Παπαγεωργίου. Στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, η κα Πετρούλα Τρουπή. Απόφαση του Υπουργείου που δημοσιεύτηκε στον ΦΕΚ προβλέπει τη λήξη της θητείας του […]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά από Υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως,  γνωστοποιήθηκαν επίσημα οι νέες Διοικήτριες στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και στο Νοσοκομείο Σπάρτης.

Στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια», η κα Ευδοξία Παπαγεωργίου.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, η κα Πετρούλα Τρουπή.

Απόφαση του Υπουργείου που δημοσιεύτηκε στον ΦΕΚ προβλέπει τη λήξη της θητείας του Διοικητή του ΓΕΝ. ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», αρμοδιότητας της 6ης Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδος του Υπουργείου Υγείας, ΤΖΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ του Κωνσταντίνου.

Επίσης, προβλέπει τον διορισμό για την ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ του Κωνσταντίνου, ως Διοικήτρια στο ΓΕΝ. ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», αρμοδιότητας της 6ης Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδος του Υπουργείου Υγείας, με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του ν. 3528/2007, με βαθμό 1ο, και τετραετή θητεία.

Με την ίδια απόφαση διορίστηκε η ΤΡΟΥΠΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ του Αναστασίου, ως Διοικήτρια στο Γ.Ν. ΛΑΚΩΝΙΑΣ, αρμοδιότητας της 6ης Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδος του Υπουργείου Υγείας, με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του ν. 3528/2007, με βαθμό 1ο, και τετραετή θητεία.

 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος