Πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών στην 124 ΠΒΕ (video – pics)

Πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών την Παρασκευή 08/12 στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Τρίπολη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών την Παρασκευή 08/12 στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Τρίπολη.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/u1oV_lg7Rz0″ frameborder=”0″ gesture=”media” allow=”encrypted-media” allowfullscreen ]

Μεγάλη ήταν η προσέλευση κόσμου στην τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών την Παρασκευή 08/12/2017 

Η σημερινή ήταν μια ξεχωριστή μέρα για τους νεοσύλλεκτους οι οποίοι έδωσαν τον όρκο του Έλληνα στρατιώτη και έτσι τώρα καλούνται να συνεχίσουν την υψηλή αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες και στην εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού.

Πάρα πολλοί ήταν οι συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων που βρέθηκαν στην Αεροπορία από πολλές περιοχές της Ελλάδας για να παρακολουθήσουν από κοντά την τελετή ορκωμοσίας στην Τρίπολη.

Τα συναισθήματα συγκίνησης κυριάρχησαν στους οικείους των ορκισθέντων οπλιτών, οι οποίοι χειροκροτούσαν.

{gallery}orkomosia_124pbe_08_12{/gallery}

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του οδοστρώματος στην Επαρχιακή Οδό Λυγουριού Δήμαινα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην τελική τους φάση βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του οδοστρώματος στην Επαρχιακή Οδό Νο 13, στο τμήμα Λυγουριό – Δήμαινα, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με στόχο τη βελτίωση της κυκλοφορίας και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας. Οι βασικές εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος ολοκληρώνονται, ενώ απομένει η εφαρμογή της οριζόντιας και της κατακόρυφης σήμανσης

Πως αμείβεται η εορτή της 28ης Οκτωβρίου

Η ΓΣΕΕ ενημερώνει ότι οι εργαζόμενοι που θα απασχοληθούν την 28η Οκτωβρίου, υποχρεωτική αργία, δικαιούνται προσαύξηση 75%, ενώ η αμοιβή όσων δεν εργαστούν εξαρτάται από το σύστημα και τον τρόπο πληρωμής τους.

Η 21η Γιορτή Κάστανου 2026 έρχεται στην Άρνα – Ένα τριήμερο γεμάτο γεύσεις, παράδοση και διασκέδαση – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Η 21η Γιορτή Κάστανου θα πραγματοποιηθεί στην Άρνα του Δήμου Σπάρτης από τις 30 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου 2026, με υπαίθρια αγορά, μουσικές εκδηλώσεις, χορούς και παραδοσιακό γλέντι.

Το Παράλιο Άστρος υποδέχεται το 16ο Catamarans Cup – Συνάντηση ιστιοπλοΐας και φιλοξενίας στη Βόρεια Κυνουρία

Το Γραφείο Δημάρχου Άστρους Κυνουρίας παραθέτει τα στοιχεία επικοινωνίας του, μεταξύ των οποίων τηλέφωνα, ηλεκτρονική διεύθυνση και τον ιστότοπο του Δήμου.