Αλλαγή ώρας και κάλεσμα για το ματς του Παναρκαδικού με τη Ζάκυνθο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Γ’ Εθνική συνεχίζεται την Κυριακή και ο Παναρκαδικός καλείται στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής και του 5ου ομίλου να αντιμετωπίσει στην Τρίπολη τη Ζάκυνθο. Ένα ματς στο οποίο η νίκη αποτελεί «μονόδρομος» για τους «πράσινους». Γ’ αυτή την αναμέτρηση λοιπόν έχει υπάρξει αλλαγή ώρας αφού το ματς θα ξεκινήσει στις 14:00 και όχι στις 15:00.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει: «Με απόφαση της ΕΠΟ ο αγώνας του Παναρκαδικού Α.Ο. με την ομάδα της Ζακύνθου θα διεξαχθεί στις 2 το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής και όχι στις 3 μ.μ. που αρχικά είχε προγραμματιστεί. Η αλλαγή της ώρας έγινε για να εξυπηρετηθεί στη μετακίνησή της η φιλοξενούμενη ομάδα. Ο συγκεκριμένος αγώνας του 8ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας θα γίνει στην Τρίπολη την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017.».

Παράλληλα η ανακοίνωση του Παναρκαδικού περιλαμβάνει και κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της ομάδας, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του κ. Αντωνόπουλου. Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. καλεί τον φίλαθλο κόσμο να προσέλθει στο γήπεδο και να στηρίξει τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει φέτος η ομάδα της Τρίπολης για να ανέβει βαθμολογικά σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Από την αγωνιστική πλευρά οι προπονητές και οι παίκτες του Παναρκαδικού Α.Ο. θέλουν να συνεχίσουν το πρωτάθλημα με νίκη μετά το “χρυσό” βαθμό της ισοπαλίας που κατάφεραν να αποσπάσουν την περασμένη ΑΚυριακή μέσα στη δύσκολη έδρα της Καλαμάτας.».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μεγάλη Πέμπτη

H Εκκλησία θυμάται τον Μυστικό Δείπνο. Το Θείο Δράμα κορυφώνεται...

Ναύπλιο: 1.000 βαμμένα κόκκινα αυγά για τους απόρους του Συσσιτίου Ευαγγελίστριας

Εθελόντριες του Συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου έβαφαν...

Ευχές Δημάρχου για το Πάσχα 2024

Συνδημότισσες και συνδημότες, Ο Δήμος Καλαμάτας με σταθερά και τολμηρά βήματα προοδεύει και εξελίσσεται, ατενίζοντας το μέλλον και τις προκλήσεις που αυτό επιφυλάσσει με αισιοδοξία. Η συμμετοχή της πόλης μας στην Ευρωπαϊκή Αποστολή των 100 Κλιματικά Ουδέτερων και Έξυπνων Πόλεων της Ευρώπης έως το 2030, η πιστοποίηση του Κλιματικού μας Συμβολαίου πριν λίγες εβδομάδες, επιβεβαιώνει

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο