«Φόλα» σε σκύλο επειδή γάβγιζε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μήνυση εις βάρος της 80χρονης γειτόνισσας του υπέβαλε ένας 62χρονος από τη Βουλιαγμένη Πηνείας του δήμου Ήλιδας, καθώς τη θεωρεί υπεύθυνη για «φόλα» που προκάλεσε τον θάνατο του σκύλου του, ράτσας ελληνικού ποιμενικού, στην αυλή του σπιτιού του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 62χρονος βρήκε νεκρό τον σκύλο του στην αυλή της οικίας του προχθές το μεσημέρι, ενώ χθες αποφάσισε να ακολουθήσει τη νομική οδό εις βάρος της 80χρονης. Σύμφωνα με ανώνυμη μαρτυρία που μεταφέρθηκε στην εφ. «Πατρίς» αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί, η «φόλα» ρίχθηκε από άτομο που είχε εκφράσει την ενόχλησή του για τα γάβγισμα του σκύλου!

Εις βάρος της 80χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της παραβίασης της νομοθεσίας για την προστασία των ζώων, ενώ αναμένεται να γίνει και εξέταση από κτηνίατρο για τα ακριβή αίτια του θανάτου του σκύλου.

patrisnews.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την Κυριακή 5 Μαΐου “βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στο λιμάνι της Κορώνης

Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η “Βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στην προκυμαία της Κορώνης, που θα ξεκινήσει στις 20:00. Οι βάρκες των ιδιωτών και των επαγγελματιών ψαράδων θα ξεκινήσουν στις 20:00 να δέχονται επισκέπτες για βαρκάδα εντός του λιμανιού της Κορώνης, με σημείο συνάντησης μπροστά από το πρώην Δημαρχείο. Οι συμμετέχοντες

Ξεκινά τη Δευτέρα του Πάσχα η 10η Γιορτή λουλουδιών

Επικοινωνία με το Δήμο Επικοινωνήστε με το Δήμο στα παρακάτω στοιχεία Ελευθερολακώνων 1, Τ.Κ. 23200 dimarxos@1315.syzefxis.gov.gr 2733360300
00:08:02

Πλήθος πιστών και κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της...
00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο