Θερινές εκπτώσεις: «Πρεμιέρα» την Δευτέρα – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Στις 14 Ιουλίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι θερινές εκπτώσεις 2025 για τα εμπορικά καταστήματα όλης της χώρας. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι θερινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου ενώ τα καταστήματα μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά και την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, δηλαδή στις 20 Ιουλίου. Για την ημέρα αυτή, το προτεινόμενο ωράριο […]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στις 14 Ιουλίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι θερινές εκπτώσεις 2025 για τα εμπορικά καταστήματα όλης της χώρας.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι θερινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου ενώ τα καταστήματα μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά και την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, δηλαδή στις 20 Ιουλίου.

Για την ημέρα αυτή, το προτεινόμενο ωράριο είναι από τις 11:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ., ωστόσο ενδέχεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις ανάλογα με την τοπική αγορά και την πολιτική κάθε επιχείρησης.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, οι καταστηματάρχες υποχρεούνται να αναγράφουν με σαφήνεια την αρχική και τη νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να κάνουν εύκολα τις συγκρίσεις τους

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΚΥΣΕΑ: Στο επίκεντρο εξοπλιστικά προγράμματα ύψους 4,2 δισ. ευρώ

Με βασικό θέμα τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων συνεδριάζει σήμερα, στις 10:00, στο Μέγαρο Μαξίμου το ΚΥΣΕΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας αναμένεται να εισηγηθεί προγράμματα συνολικού ύψους 4,2 δισ. ευρώ.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά το νέο σχολικό συγκρότημα της Σπάρτης – Οριστικός ανάδοχος για το έργο των 6 εκατ. ευρώ

Ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα προς την υλοποίηση του νέου σχολικού συγκροτήματος της Σπάρτης πραγματοποιήθηκε με την έγκριση οριστικού αναδόχου από την Περιφερειακή Επιτροπή για το έργο «6ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης – 7ο Νηπιαγωγείο Σπάρτης», συνολικού προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ.

Καλαμάτα: Υπογράφηκε σύμβαση για τη δημιουργία νέων υπαίθριων χώρων στάθμευσης

Στην υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων και υπαίθριων χώρων στάθμευσης» προχώρησε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος,

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε Αρκαδία και Κορινθία – 6 συλλήψεις

Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων συνελήφθησαν συνολικά - 6 - άτομα Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, πραγματοποιήθηκαν χθες (22.7.2026)