Τομάρας:”17 νέες προσλήψεις στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης”(video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου,κ. Πέτρος Τομάρας για θέματα που αφορούσαν την λειτουργία του νοσοκομείου.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/Ob-vj1XNuRs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Αρχικά ο κ. Τομάρας τόνισε πως συνεχίζουν την προσπάθεια για την αναβάθμιση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης καθώς εγκρίθηκε ο νέος οργανισμός.Είχαν κάποιες απώλειες προϊσταμένων αλλά κάνουν ενέργειες για να τις αποκαταστήσουν.Μεταξύ άλλων τόνισε το σημαντικό έργο που κάνουν οι γιατροί του νοσοκομείου καθώς εξυπηρετούν άτομα από όμορους νομούς σε πολλές ειδικότητες.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις προσλήψεις που έγιναν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο οι οποίες ήταν:26 προσλήψεις το 2016 και 41 προσλήψεις το 2017 από τις οποίες οι 16 προσλήψεις ήταν μέσω του ΟΑΕΔ. Ωστόσο αναμένονται άλλες 17 θέσεις από τον ΑΣΕΠ από τις οποίες οι 11 θα είναι νοσηλευτές,πράγμα που θα δώσει μεγάλη βοήθεια διότι όπως είναι γνωστό υπάρχει μεγάλη έλλειψη στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Ακόμα ο κ. Τομάρας μίλησε για τα οικονομικά του Νοσοκομείου και ανέφερε πως είναι πολύ καλά καθώς το όριο των δαπανών για το έτος 2017 είναι 9.230.000 από τα οποία τα 8.354.000 τα έχουν ήδη δεσμευτεί.

Από τον συγκεκριμένο προϋπολογισμό έχουν πληρώσει τα 4.000.000 για να καλύψουν ανάγκες του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Όσον αφορά τον συγχρονισμό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου με τον Ψυχιατρικό Τομέα ο κ. Τομάρας τόνισε πως αναμένουν να τεθεί σε λειτουργία καθώς απομένουν ακόμα να γίνουν κάποιες προσαρμογές.Ο συγχρονισμός αυτός είναι κάτι πολύ καλό για το νοσοκομείο και είναι αυτό ακριβώς που προβλέπει η σύγχρονη ψυχιατρική δηλαδή να έχουμε ψυχιατρικό τομέα στο Γενικό Νοσοκομείο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθιερωμένη εκδήλωση «Το Κάψιμο του Ιούδα»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».  Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/4/2024)

Την Μ. Τρίτη (30/4/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο