Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια

Ενημερωτική Εκδήλωση για τους Δημότες με θέμα:«Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια» πραγματοποιείται στο Δήμο Ξυλοκάστρου  -Ευρωστίνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενημερωτική Εκδήλωση για τους Δημότες με θέμα:«Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια» πραγματοποιείται στο Δήμο Ξυλοκάστρου  -Ευρωστίνης.

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017, ώρα 6.00μ.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου, Ασπ. Κρινάκου 2, Ξυλόκαστρο.

Η εκδήλωση υλοποιείται με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για την Ορθή Χρήση των Αντιβιοτικών & των Εμβολίων που διοργανώνουν: το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων, η Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, υπό την Αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Στόχος της Εκστρατείας Ενημέρωσης είναι να γίνει κατανοητό και ξεκάθαρο από όλους τους Δημότες:

  • Πώς μπορούν και οι ίδιοι να συμβάλλουν στη μείωση της άσκοπης χρήσης αντιβιοτικών, μαθαίνοντας πότε πραγματικά χρειάζεται να πάρουν αντιβιοτικό και πότε όχι,
  • Ποιες είναι οι συνέπειες από την άσκοπη χρήση,
  • Πώς προλαμβάνονται οι λοιμώξεις μέσω των εμβολιασμών ώστε να μη νοσήσουν και να μη χρειαστεί τελικά να πάρουν αντιβιοτικό.

Το θέμα θα αναπτύξει η Δρ. Στυλιανή Συμπάρδη, Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος, Δ/ντρια Α΄ Παθολογικής Κλινικής, Γ.Ν. Ελευσίνας «Θριάσιο»

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος