Έσπασε τη δυσμενή παράδοση και έφυγε από τον Πύργο με σπουδαίο «διπλό» ο Παναρκαδικός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά το «μουδιασμένο» ξεκίνημα στο πρωτάθλημα η ομάδα του Παναρκαδικού καλούνταν να βρει αντίδραση, επιστρέφοντας στα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα που θα του επέφεραν συνεχόμενους βαθμούς με σκοπό την παρουσία των «πρασίνων» στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του 5ου ομίλου.

 Στα πλαίσια λοιπόν της 5ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου στη Γ’ Εθνική ο Παναρκαδικός καλούνταν να αντιμετωπίσει εκτός έδρας στον Πύργο την αντίστοιχη ομάδα του Πανηλειακού.

Ένα ματς στο οποίο οι «Αρκάδες» είχαν μια δυσμενής παράδοση οι οποία κρατούσε πάρα πολλά χρόνια τη στιγμή μάλιστα που ήταν υποχρεωμένοι να διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα στην έδρα των «ερυθρολεύκων».

Σ’ ένα ματς λοιπόν που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής ο Παναρκαδικός όντας καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, σοβαρός ανασταλτικά και ουσιαστικός στην επίθεση, κατάφερε να φύγει από την πρωτεύουσα της Ηλείας με νίκη με σκορ 0-1, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Συρεγγέλας στο 57’

Με αυτό το αποτέλεσμα οι «πράσινοι» κατάφεραν να ανέβουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να ανασάνουν βαθμολογικά εν’ όψει ακόμη μίας εκτός έδρας αναμέτρησης επί του ΠΑΟ Βάρδας.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο