Ο Δήμου Γορτυνίας συμμετέχει στο 9ο Φεστιβάλ Μελιού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

9o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από 1 έως 3/12/2017

Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) ανακοινώνουν ότι θα λάβουν μέρος στο «9ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας», που θα πραγματοποιηθεί στις 1, 2 και 3 Δεκεμβρίου 2017 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με δικό τους περίπτερο για την προβολή και προώθηση του εξαιρετικού μελιού της Γορτυνίας στους φορείς της μελισσοκομίας καθώς και στο μεγάλο κοινό της πρωτεύουσας.

Καλούνται οι παραγωγοί-μελισσοκόμοι της Γορτυνίας, που ενδιαφέρονται να προωθήσουν την παραγωγή τους, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) στα Τρόπαια, προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο περίπτερο του Δήμου Γορτυνίας μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2017.

Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής: 2797022700, fax: 2797024401

Η ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας και παράλληλα της κοινωνικής αλληλεγγύης αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο Γορτυνίας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με σειρά προτεραιότητας, ενώ οι παραγωγοί που θα λάβουν μέρος στην έκθεση καλούνται να ενισχύσουν το κοινωνικό έργο της ΔΗΚΕΓ με την εθελοντική δωρεά προϊόντων στα προγράμματα στήριξης απόρων.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Γορτυνίας / ΔΗΚΕΓ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:08:02

Πλήθος πιστών και κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της...
00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο