Γιάννης Προδρόμου: Πιστεύω στην ομάδα και στην δουλειά που κάνουμε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για τον αγώνα που έρχεται κόντρα στον Ερμή Αγιάς: «Μετά από πολύ καιρό είμαστε πλήρεις. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά μέσα στην εβδομάδα και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τον Ερμή Αγιάς διεκδικώντας τις πιθανότητες που μας αναλογούν για να προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη».

Για το αν υπάρχει κάποιο άγχος που Αρκαδικός δεν έχει νίκη και αγωνίζεται σε μια δύσκολη έδρα: «Προσωπικά δεν με αγχώνει. Η ομάδα δημιουργήθηκε τελευταίες ημέρες και χρειάζεται χρόνος για να έρθει η χημεία. Αυτός ούτε μας αγχώνει αλλά ούτε και αποτελεί δικαιολογία. Προχωράμε βήμα, βήμα, δουλεύουμε σκληρά και νομίζω πώς οι νίκες είναι θέμα χρόνου για να έρθουν. Προσπαθούμε όλοι μαζί προπονητές και παίχτες μέσα από την καθημερινή δουλειά μας. Πιστεύω στην ομάδα και στην δουλειά που κάνουμε».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο