Συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα σε στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις στην Αργολίδα και στην Κορινθία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, πραγματοποιήθηκαν χθες (30.4.2025) το πρωί, στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε ομάδες κοινωνικής ομοιογένειας, σε περιοχές των δήμων Άργους-Μυκηνών, Ναυπλίου, Βέλου-Βόχας και Σικυωνίων. Οι επιχειρήσεις υλοποιήθηκαν από αστυνομικούς υφιστάμενων Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας και Κορινθίας. Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων: Στην Αργολίδα ελέγχθησαν -46- άτομα, προσήχθησαν […]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, πραγματοποιήθηκαν χθες (30.4.2025) το πρωί, στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε ομάδες κοινωνικής ομοιογένειας, σε περιοχές των δήμων Άργους-Μυκηνών, Ναυπλίου, Βέλου-Βόχας και Σικυωνίων.

Οι επιχειρήσεις υλοποιήθηκαν από αστυνομικούς υφιστάμενων Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας και Κορινθίας.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων:

Στην Αργολίδα ελέγχθησαν -46- άτομα, προσήχθησαν -12- άτομα, ενώ συνελήφθησαν -8- άτομα, για τα κάτωθι αδικήματα:

  • -3- άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,
  • -2- άτομα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας,
  • -1- άτομο, για κλοπή,
  • -1- άτομο, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού και
  • -1- άτομο, για καταδικαστικό έγγραφο. 

Στην Κορινθία ελέγχθησαν -101- άτομα, προσήχθησαν -15- άτομα, ενώ συνελήφθησαν -6- άτομα, για τα κάτωθι αδικήματα:

  • -4- άτομα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας,
  • -1- άτομο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και
  • -1- άτομο, για στέρηση δελτίου ταυτότητας.

Τέλος, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων στην Αργολίδα, βεβαιώθηκαν -4- παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, πραγματοποιήθηκαν -3- ακινητοποιήσεις οχημάτων και κατασχέθηκαν -60- μέτρα καλωδίου, ενώ στην Κορινθία βεβαιώθηκαν -44- παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και πραγματοποιήθηκε -1- ακινητοποίηση οχήματος.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.

Συμμετοχη ΑΡΚΟΑΜ στην καλοκαιρινή ημερίδα του ΚΑΟΜ

Ο ΑΡΚΟΑΜ έδωσε δυναμικό «παρών» στην καλοκαιρινή ημερίδα του...