Κάλεσμα από τον Παναρκαδικό στο φίλαθλο κοινό για το ματς με Αχαϊκή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται για την ομάδα του Παναρκαδικού με το εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Αχαϊκή το απόγευμα του Σαββάτου 21/10/2017 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό γήπεδο Παναρκαδικού. 

Με αφορμή αυτό τον πολύ σημαντικό αγώνα, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» μέσα σχετικής ανακοίνωσης καλούν το φίλαθλο κοινό να δώσει παρουσία στο γήπεδο στηρίζοντας την προσπάθεια των παικτών του κ. Γιώργου Αντωνόπουλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:
«Στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου 21/10/2017 θα διεξαχθεί τελικά ο ποδοσφαιρικός αγώνας του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Παναρκαδικού και Αχαικής. Η ΕΠΟ πήρε αυτή την απόφαση μετά από σχετικό αίτημα της γηπεδούχου ομάδας αφού την ίδια ώρα και ημέρα, που είχε οριστεί αρχικά το παιχνίδι, έπαιζε στην Τρίπολη ο Αστέρας με τον Πανιώνιο.
Η Αστυνομία συμφώνησε με το αίτημα του Παναρκαδικού και έτσι φτάσαμε στην απόφαση να αλλάξει ημέρα ο παραπάνω ποδοσφαιρικός αγώνας. Η Διοίκηση του Παναρκαδικού καλεί με ανακοίνωσή της τους φιλάθλους της Αρκαδίας να προσέλθουν το Σάββατο στο γήπεδο και να βοηθήσουν την ομάδα της Τρίπολης στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει όσο πιο ψηλά γίνεται στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Παράλληλα η Διοίκηση του Παναρκαδικού ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο ότι από το ταμείο του γηπέδου το Σάββατο 21/10/17 θα διατίθενται και τα τελευταία εισιτήρια διαρκείας 2017 -2018.».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο