Συναγερμός στον Πύργο: Εξαφανίστηκε 60χρονη

Υπάρχει εξαφάνιση ενήλικης. Η Ζωή Χαλιλοπούλου, 60 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της κόρης της, στο οποίο διέμενε προσωρινά, στον Πύργο Ηλείας, το απόγευμα της 09/10/24, όταν έφυγε για να πάει μια βόλτα στην πλατεία της πόλης και δεν επέστρεψε. Έχει καστανά ίσια μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,55μ και είναι εύσωμη. Έχει τατουάζ στο δεξί […]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπάρχει εξαφάνιση ενήλικης.

Η Ζωή Χαλιλοπούλου, 60 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της κόρης της, στο οποίο διέμενε προσωρινά, στον Πύργο Ηλείας, το απόγευμα της 09/10/24, όταν έφυγε για να πάει μια βόλτα στην πλατεία της πόλης και δεν επέστρεψε.

Έχει καστανά ίσια μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,55μ και είναι εύσωμη.

Έχει τατουάζ στο δεξί της μπράτσο.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε – μαύρη μπλούζα, μπλε – μαύρη φούστα,  μαύρα παπούτσια τύπου μπαλαρίνες και μαύρο τσαντάκι μέσης.

Η υπηρεσία SILVER ALERT, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το μεσημέρι της 15/10/2024 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η ζωή της, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αστυνομικό Δελτίο: Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Λακωνία και Μεσσηνία

Τέσσερις συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών πραγματοποίησε η Αστυνομία σε Λακωνία και Μεσσηνία. Οι αρχές κατάσχεσαν ποσότητες κάνναβης και ηρωίνης.

Αγώνας δρόμου μνήμης και τιμής για τους 33 εργαζομένους που έχασαν τη ζωή τους στους χώρους εργασίας της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη

Αγώνας δρόμου στη Μεγαλόπολη τιμά τη μνήμη των 33 εργαζομένων της ΔΕΗ που έχασαν τη ζωή τους. Εγγραφείτε για να συμμετάσχετε σε αυτή την ημέρα τιμής και μνήμης.

Μεγάλη επιχείρηση στην Κορινθία: Εντοπίστηκε φυτεία με 890 δενδρύλλια κάνναβης

Μεγάλη φυτεία με 890 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. στην Κορινθία. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των καλλιεργητών.

Μάκαρης-Φαράντος: Αρκαδία είναι μόνο η Αθήνα;» – Η Κανδήλα εκπέμπει SOS απέναντι στην καταστροφική συγκεντροποίηση των ΤΟΕΒ

Οι Μάκαρης και Φαράντος αντιδρούν στη συγκεντροποίηση των ΤΟΕΒ, προειδοποιώντας ότι η μεταφορά διοίκησης στην Αθήνα θα επιφέρει καταστροφικές συνέπειες στους αγρότες.