Εθελοντική αιμοδοσία στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς φιλοξενεί, για ακόμα μια χρονιά, την Τράπεζα Αίματος Στυμφαλίας των εθελοντών αιμοδοτών της περιοχής, στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.  Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία, για παλιούς και νέους αιμοδότες, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024 (ώρες 16:00-19:00), με την υποστήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με […]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς φιλοξενεί, για ακόμα μια χρονιά, την Τράπεζα Αίματος Στυμφαλίας των εθελοντών αιμοδοτών της περιοχής, στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας. 

Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία, για παλιούς και νέους αιμοδότες, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024 (ώρες 16:00-19:00), με την υποστήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27470 22296 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

 

ΠΙΟΠ | Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

200 16, Στυμφαλία Κορινθίας

Τ: 27470 22296 | www.piop.gr

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.