Συνελήφθησαν τρία άτομα, που επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Γαλλία με πλαστά έγγραφα, στην Καλαμάτα

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη ακόμη ένα άτομο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη ακόμη ένα άτομο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό

Συνελήφθησαν, σήμερα (18.9.2017) το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρεις (3) αλλοδαπές, υπήκοοι Αρμενίας, ηλικίας 45,22 και ανήλικη, αντίστοιχα για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και ένας 61χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των ανωτέρω, οι οποίες είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για τη Λυών Γαλλίας, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν προφανώς πλαστά.

Όπως επιπλέον προέκυψε, την 45χρονη, την 22χρονη και την ανήλικη, συνόδευε προκειμένου να διευκολύνει την έξοδό τους από τη Χώρα, ο 61χρονος, που επίσης είχε σκοπό να ταξιδέψει με την ίδια πτήση για τη Γαλλία και συνελήφθη.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) Διαβατήρια Αρχών Γεωργίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τρεις άνδρες σε Κόρινθο, Μονεμβασιά και Τριφυλία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, κατασχέτοντας 107 δισκία και μικροποσότητες κάνναβης.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πορτοκαλί προειδοποίηση για καταιγίδες και χαλάζι. Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Γορτυνίας

Ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γορτυνίας βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα ενόψει ισχυρών βροχών και καταιγίδων από την Κυριακή 1 έως τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2026, ενώ ο Δήμος απευθύνει συστάσεις στους πολίτες.
00:14:56

«Από τα παλιά»… Η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης

«Από τα παλιά»… Η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης

53χρονος πυροβόλησε κα σκότωσε τον 57χρονο αδερφό του, έπειτα από διαπληκτισμό

Ένας 53χρονος συνελήφθη στη Λακωνία, αφού εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Αερόπολης, με την κατηγορία ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα 57χρονο έπειτα από διαπληκτισμό.